مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 اسفند 1402 ساعت 20:502024-03-17سياسي

آغاز اجرای طرح پایش الکترونیکی محکومان سابقه دار بزه سرقت در خراسان رضوی


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی از آغاز اجرای طرح پایش الکترونیکی محکومان سابقه دار بزه سرقت در سطح استان و به ویژه مشهد خبر داد.

- ایسنا/خراسان رضوی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی از آغاز اجرای طرح پایش الکترونیکی محکومان سابقه دار بزه سرقت در سطح استان و به ویژه مشهد خبر داد.

محمدحسین درودی در حاشیه بیست و یکمین جلسه ستاد کنترل مجرمان حرفه ای استان با بیان این مطلب که در راستای اجرای دستورالعمل نظارت الکترونیکی محکومان سابقه دار بزه سرقت ابلاغی دادستان کل کشور، با هماهنگی های انجام شده در این جلسه مقرر شد، طرح پایش الترونیک محکومان سابقه دار بزه سرقت در سطح استان خراسان رضوی و به ویژه کلانشهر مشهد اجرا شود.

به گزارش روابط عمومی دادگستری استان خرسان رضوی، وی ادامه داد: دارندگان سوابق کیفری بیشتر ، محکومان سرقت های خشن، به عنف، مسلحانه و سازمان یافته در اولویت اجرای این طرح قرار دارند.

دبیر ستاد کنترل مجرمان حرفه ای استان گفت: مرکز پایش طرح از زمان نصب تجهیزات به مدت 3 سال اقدام به کنترل و مراقبت مستمر فرد مشمول می کند و این مدت با پیشنهاد مرکز پایش و موافقت دادستان حداکثر تا 5 سال قابل تمدید خواهد بود، البته چنانچه فرد مشمول از زمان شروع پایش به مدت 2 سال دارای حسن رفتار و سلوک باشد و مرتک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز اجرای طرح پایش الکترونیکی محکومان سابقه دار بزه سرقت در خراسان رضوی

آغاز اجرای طرح پایش الکترونیکی محکومان سابقه دار بزه سرقت در خراسان رضوی