مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اسفند 1402 ساعت 11:352024-03-09بين الملل

یک تراشه ساز چینی دیگر به لیست سیاه آمریکا اضافه می شود


آمریکا سرگرم بررسی اعمال تحریم هایی علیه چندین شرکت فناوری چینی از جمله شرکت تراشه سازی «چانگ شین مموری تکنولوژی» است تا توسعه نیمه رساناهای پیشرفته چین را محدودتر کند.

- آمریکا سرگرم بررسی اعمال تحریم هایی علیه چندین شرکت فناوری چینی از جمله شرکت تراشه سازی چانگ شین مموری تکنولوژی است تا توسعه نیمه رساناهای پیشرفته چین را محدودتر کند.

به گزارش ایسنا، بلومبرگ نیوز به نقل از منابع آگاه گزارش کرد اداره صنعت و امنیت وزارت بازرگانی آمریکا مشغول بررسی است تا شرکت چانگ شین را به همراه پنج شرکت چینی دیگر، به لیست سیاهی اضافه کند که دسترسی آنها به فناوری آمریکا را محدود می کند.

شرکت چانگ شین یا CXMT، تراشه هایی را تولید می کند که در محصولات مختلف از جمله سرورهای رایانه ای و وسایل نقلیه هوشمند بکار می روند.

این شرکت با شرکت میکرون تکنولوژی، سامسونگ الکترونیکس و اس کی هاینیکس رقابت دارد.

شرکت میکرون، گروه فعالی را تامین مالی کرده که مدت ها برای تحریم شدن CXMT، فعالیت کرده است.

آمریکا سال گذشته، جلوی صادرات شرکت های آمریکایی به یک کارخانه شرکت SMIC را که محل تولید تراشه بکار رفته در گوشی میت 60 پرو هواوی بود، گرفت.

این اقدامات، صادرات مواد و قطعات تراشه سازی از سوی شرکت انتگریس به ارزش میلیون ها دلار را متوقف کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک تراشه ساز چینی دیگر به لیست سیاه آمریکا اضافه می شود

یک تراشه ساز چینی دیگر به لیست سیاه آمریکا اضافه می شود