مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 بهمن 1402 ساعت 12:052024-02-07سياسي

در دوران طاغوت از هر دو نفر، یک نفر بیسواد بود/ ساخت روزانه 8 مدرسه در دولت سیزدهم


در دوران طاغوت از هر دو نفر، یک نفر بیسواد بود اما امروز نزدیک به 98 درصد مردم در کشور باسواد هستند و این فراهم بودن زمینه آموزش و دسترسی برای همگان به برکت خون شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی ممکن شده است.

- وزیر آموزش و پرورش گفت: در دوران طاغوت از هر دو نفر، یک نفر بیسواد بود اما امروز نزدیک به 98 درصد مردم در کشور باسواد هستند و این فراهم بودن زمینه آموزش و دسترسی برای همگان به برکت خون شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی ممکن شده است.

به گزارش ایسنا، رضامراد صحرایی در همایش فرهنگیان شهر تهران که به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و دستاوردهای انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: دستاوردهای انقلاب اسلامی که امروز به آن پرداخته می شود و مایه افتخار برای همگان است، ریشه آن در آموزش و پرورش بوده و حاصل تلاش معلمان گرانقدر است.

وی در ادامه افزود: در دوران طاغوت از هر دو نفر، یک نفر بیسواد بود اما امروز نزدیک به 98 درصد مردم در کشور باسواد هستند و این فراهم بودن زمینه آموزش و دسترسی برای همگان به برکت خون شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی ممکن شده است.

عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به ساخت مدرسه در کشور، تصریح کرد: میانگین ساخت هر روز 8 مدرسه در دولت سیزدهم که 60 درصد آن نیز در مناطق روستایی است، نشان دهنده نگاه عمیق و راهبردی دولت به مجموعه نظام تعلیم و تر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در دوران طاغوت از هر دو نفر، یک نفر بیسواد بود/ ساخت روزانه 8 مدرسه در دولت سیزدهم

در دوران طاغوت از هر دو نفر، یک نفر بیسواد بود/ ساخت روزانه 8 مدرسه در دولت سیزدهم