مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 آذر 1402 ساعت 20:202023-12-08سياسي

طوفان الاقصی موجودیت رژیم صهیونیستی را به صورت جدی به خطر انداخت


طوفان الاقصی موجب شد موجودیت رژیم منحوس صهیونیستی به صورت جدی مورد خطر واقع شود و خودشان نیز سرعت زوال شان را به خوبی احساس کرده اند.

- فرمانده کل ارتش گفت: طوفان الاقصی موجب شد موجودیت رژیم منحوس صهیونیستی به صورت جدی مورد خطر واقع شود و خودشان نیز سرعت زوال شان را به خوبی احساس کرده اند.

به گزارش ایسنا، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در آیین اهدای نشان فداکاری به خانواده های معظم شهدا، جانبازان و فرماندهان دانش آموخته دانشگاه افسری امام علی (ع) که به مناسبت روز دانشجو در این دانشگاه برگزار شد، گفت: آمادگی رزمی، توان دفاعی و اشراف اطلاعاتی نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران را در بهترین شرایط ممکن است.

وی با اشاره به حضور دشمنان و تحرکات آنها در منطقه و وضعیت ایجاد شده برای مردم مظلوم و مقتدر غزه تصریح کرد: طوفان الاقصی نام مبارک و خوبی است که طوفانی را در منطقه و جهان خلق کرد، این رویداد موجب شد تا موجودیت رژیم منحوس صهیونیستی به صورت جدی مورد خطر واقع شود و خودشان نیز سرعت زوال شان را به خوبی احساس کرده اند.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه امروز اربابان و همدستان این رژیم کودک کش، در رأس آن ها آمریکای جنایتکار به تکاپو افتاده اند، گفت: از همان روزهای اول رییس جمهور آمریکا با بی شرمی هرچه تمام تر در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طوفان الاقصی موجودیت رژیم صهیونیستی را به صورت جدی به خطر انداخت

طوفان الاقصی موجودیت رژیم صهیونیستی را به صورت جدی به خطر انداخت