مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 آذر 1402 ساعت 17:152023-12-04اقتصادي

هدف گذاری افزایش 60 میلیون دلاری سوددهی در افق 1406


مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات ضمن تاکید بر اهمیت موضوع اکتشاف و ضرورت بر شناخت روش های نوین اکتشافات معدنی، میزان سوددهی این شرکت در سال گذشته را که اولین سال کاری آن در حوزه توسعه سرمایه گذاری معادن بوده؛ - مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات ضمن تاکید بر اهمیت موضوع اکتشاف و ضرورت بر شناخت روش های نوین اکتشافات معدنی، میزان سوددهی این شرکت در سال گذشته را که اولین سال کاری آن در حوزه توسعه سرمایه گذاری معادن بوده؛ قریب به 400 میلیون دلار اعلام و برای افق 1406 پیش بینی کرد که به یک میلیارد دلار خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، اردشیر سعد محمدی در نشست خبری خود، ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات که طی یکسال اخیر، از پایه تشکیلاتی نهاد مالی تغییر داشته و در مسیر توسعه سرمایه گذاری به صورت مستقیم قرار گرفته است، اظهار کرد: سال گذشته 391 میلیون دلار ناشی از عملیات، شرکت سوددهی داشته است؛ هدف گذاری نیز بر این اساس است که این سود تا پایان سال 1406، به بیش از یک میلیارد دلار برسد و هر طرحی تبدیل به مرحله عملیاتی و منجر به سودآوری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به 61 طرح معدنی و فلزی با سه میلیارد دلار سرمایه گذاری تصریح کرد: میزان سود خالص ما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدف گذاری افزایش 60 میلیون دلاری سوددهی در افق 1406

هدف گذاری افزایش 60 میلیون دلاری سوددهی در افق 1406