مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 آذر 1402 ساعت 16:252023-12-14اقتصادي

وعده معاون بانک مرکزی برای کاهش تورم


معاون اقتصادی بانک مرکزی از هدف گذاری 25 درصدی برای رشد نقدینگی گفت.

او همچنین توضیح داد که تا حالا موفق شده اند از اوج حدود 42.

8 درصدی رشد تقدینگی، -  به گزارش تابناک، محمد شیریجیان، معاون اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به صحبت های اخیر رییس کل بانک مرکزی در جلسه هیأت دولت گفت: رشد نقدینگی و پایه پولی در آبان نسبت به ابتدای سال و شروع به کار دولت کاهش یافته و از شرایط مناسب تری برخوردار شده است.

معاون اقتصادی بانک مرکزی اظهار کرد: یکی از محور های اصلی سیاست بانک مرکزی در قالب سیاست تثبیت اقتصادی، موضوع کنترل و مدیریت نقدینگی به عنوان متغیری اثرگذار در میان مدت و بلندمدت بر تورم است و طبیعتاً این اثر تورمی می تواند منجر به تغییراتی در سایر متغیر های کلان اقتصادی شود.

  شیریجیان با بیان اینکه در ابتدای آغاز به کار دولت یعنی در مهر ماه 1400، رشد نقدینگی 42.

8 درصد بود، افزود: این عدد در آبان ماه 1402، یعنی در مدت زمان نزدیک به 2 سال به 26.

2 درصد رسیده است و معادل 16.

6 درصد کاهش یافته است که رکورد مناسبی در زمینه کنترل نقدینگی محسوب می شود و اثر تورمی آن را تاکنون مشاهده می کنیم و قطعاً از این به بعد آثار موثر و مثبت تری خواهد داشت.

معاون اقتصادی بانک مرکزی تصریح کرد: این امر را می توان در کاهش تورمی 16.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وعده معاون بانک مرکزی برای کاهش تورم

وعده معاون بانک مرکزی برای کاهش تورم