مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 شهریور 1402 ساعت 13:202023-09-02اقتصادي

حوادث ترافیکی اربعین حسینی در خوزستان 35 درصد کاهش یافت


رییس مرکز اورژانس خوزستان از کاهش 35 درصدی حوادث ترافیکی در اربعین حسینی امسال در جاده های استان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، فرهنگ کره بندی پیش از ظهر امروز شنبه در گفت وگویی رسانه ای در خصوص وضعیت حوادث ترافیکی در محورهای خوزستان در اربعین حسینی امسال بیان کرد: در سوانح رانندگی از ابتدای ماه صفر تاکنون و همزمان با آغاز راهپیمایی بزرگ و میلیونی اربعین حسینی، 171 نفر مصدوم شده اند.

وی با بیان اینکه در این بازه زمانی 264 نفر در سوانح رانندگی مصدوم شدند، افزود: مقایسه آمار تصادف ها نشان دهنده کاهش 35 درصدی حوادث ترافیکی در اربعین امسال نسبت به پارسال است.

کره بندی به مراجعه چهار هزار و 956 نفر برای دریافت خدمات به پایگاه ها و مراکز اورژانس خوزستان اشاره کرد و ادامه داد: از این تعداد، 2 هزار و 246 نفر در درمانگاه ویزیت و 2 هزار و 280 نفر نیز از خدمات پیش بیمارستانی بهره مند شدند، ضمن اینکه 430 نفر از سالن سرد استفاده کردند و 21 نفر از درمانگاه ها به بیمارستان های استان اعزام شدند.

رییس مرکز اورژانس خوزستان یادآور شد: طرح خدمت رسانی اورژانس استان به زائران اربعین حسینی در قالب تیم های درمانی و خدماتی از طریق 20 پایگاه ثابت و موقت در نقاط مختلف تردد زائران به سمت مرز چذابه از 27 مرداد ماه آغاز شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حوادث ترافیکی اربعین حسینی در خوزستان 35 درصد کاهش یافت

حوادث ترافیکی اربعین حسینی در خوزستان 35 درصد کاهش یافت