مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 شهریور 1402 ساعت 08:352023-09-05اقتصادي

تدوین پروژه اقتصادی برای 2758 روستای مازندران


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت: برای دو هزار و 758 روستای استان پروژه و فعالیت در راستای توانمندسازی اقتصادی تدوین شده است.

- فرج الله فتح اله پور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: پیرو ابلاغ شیوه نامه تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستایی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور (موضوع جز 1 بند الف ماده 27 قانون ششم توسعه) به استان ها و تکلیف قانونی برای تهیه برنامه مذکور و با توجه به نظریه های جدید توسعه، تدوین برنامه توانمندسازی تمامی روستاها برای تقویت اقتصاد محلی و منطقه ای و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه مد نظر قرار گرفت.

وی اظهار داشت: چنانچه در بند قانونی مذکور ذکر شده است برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستاها بایستی با مشارکت نیروهای محلی و با بهره گیری از تسهیلات بانکی، حمایت های دولتی و سرمایه گذاری بخش خصوصی، به وسیله سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهیه شده و به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان مربوطه برسد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران افزود: بر اساس این قانون استان ها هرساله طبق جدول ابلاغی بایستی تعدادی از روستاهای استان را مورد مطالعه قرار داده و طی 5 سال برنامه به 25 هزار روستا در کل کشور برسند، بر این اساس سهمیه استان مازندران هر سال 313 و در مجموع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تدوین پروژه اقتصادی برای 2758 روستای مازندران

تدوین پروژه اقتصادی برای 2758 روستای مازندران