مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 مرداد 1402 ساعت 13:052023-07-29اقتصادي

راهکاری برای کاهش وابستگی به واردات کالاهای اساسی/ مسیر واردات عوض شود


قدم اول در کاهش وابستگی به واردات کالاهای اساسی این است که میزان تولید داخلی را افزایش دهیم و به سمتی حرکت کنیم که تولید محصولاتی مانند گندم، - یک کارشناس کشاورزی می گوید: قدم اول در کاهش وابستگی به واردات کالاهای اساسی این است که میزان تولید داخلی را افزایش دهیم و به سمتی حرکت کنیم که تولید محصولاتی مانند گندم، جو، نهاده های دامی و روغن خوراکی در کشور افزایش یابد.

مهدی سروی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه حدود 14.

5 میلیارد دلار در دو سال اخیر واردات کالاهای اساسی از جمله غلات، نهاده های دام و طیور، روغن خوراکی برنج و شکر داشتیم، اظهار کرد: این میزان واردات بسیار بالا است و به دلیل جنگ روسیه و اوکراین و افزایش قیمت های جهانی ارزش واردات این کالاها به شدت طی دو سال اخیر افزایش پیدا کرده و وابستگی جدی در این اقلام داریم.

وی ادامه داد: قدم اول در کاهش وابستگی این است که باید میزان تولید داخلی را افزایش دهیم و به سمتی حرکت کنیم که تولید محصولاتی مانند گندم، جو، نهاده های دامی و روغن خوراکی در کشور افزایش یابد.

همچنین برای اینکه به منابع آبی کشور فشار نیاید باید کشت دیم جایگزین کشت آبی شود.

این کارشناس کشاورزی اضافه کرد: اگر بتوانیم میزان تولید محصولاتی را که قابلیت تولید در کشور دارند افزایش دهیم حتی اگر بازارهای جهانی به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راهکاری برای کاهش وابستگی به واردات کالاهای اساسی/ مسیر واردات عوض شود

راهکاری برای کاهش وابستگی به واردات کالاهای اساسی/ مسیر واردات عوض شود