مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 تیر 1402 ساعت 09:552023-06-25سياسي

پیگیری موضوع پتروشیمی میانکاله از سوی دادستان کل کشور


دادستان کل کشور در رابطه با پروژه میانکاله توضیحاتی ارائه کرد.

- دادستان کل کشور در رابطه با پروژه میانکاله توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادستان کل کشور، حجت الاسلام والمسلمین منتظری در رابطه با فنس کشی پروژه پتروشیمی میانکاله گفت: همین امروز با رییس سازمان محیط زیست راجع به همین موضوع صحبت و از ایشان سوال کردم شما آیا مجوزی به این آقا دادید که بتواند در آن منطقه چنین تاسیساتی را به وجود بیاورد که ایشان گفتند خیر، ما مجوزی ندادیم و گفتند که یک مصوبه دولت است و این مصوبه باید یا اصلاح و یا ابطال شود و ایشان قول داد که این موضوع را در دولت مطرح کند.

بنا بر آنچه که ایشان اذعان داشتند گفتند که از نظر ما این مجاز نیست و ما حتما مانع آن خواهیم شد و اگر نیاز به ابطال یا اصلاح مصوبه دولت باشد حتما موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: به آقای سلاجقه اعلام کردیم که شما باید به عنوان متکفل و متصدی اصلی این مسئله ورود کنید البته دستگاه های دیگر هم ذیربط و ذینفع هستند، اما فعلا من با ایشان صحبت کردم و ایشان هم قول دادند که مساله را پیگیری جدی کند.

دادستان کل کشور در رابطه با موضوع آزادسازی حریم دریاها، سواحل و رودخانه ها نیز بیان داشت: خوشبختانه در یکی دو سال اخیر هم دستگاه قضایی و هم دولت آقای رییسی ورود جدی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری موضوع پتروشیمی میانکاله از سوی دادستان کل کشور

پیگیری موضوع پتروشیمی میانکاله از سوی دادستان کل کشور