مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 خرداد 1402 ساعت 19:102023-05-29اقتصادي

افزایش 100 درصدی تولید زردآلو و اشتغال 5 هزار نفری در ابرکوه


امسال تولید زردآلو در این شهرستان 100 درصد افزایش داشته و برداشت آن نیز برای پنج هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در یزد، ابرکوه یکی از قطب های کشاورزی استان یزد به شمار می رود و در تولید بسیاری از محصولات باغی و زراعی نه تنها در استان بلکه در کشور حرف اول را می زند و زردآلوی ابرکوه از جمله این محصولات مرغوب و با کیفیت است.

زردآلو از جمله میوه های تابستانی، خوش طعم و موردپسند ذائقه ایرانی است که در بخش هایی از شهرستان ابرکوه و به ویژه دهستان فراغه و منطقه علوی بخش مرکزی و تیجرد تولید شده و به واسطه زودرس بودن و مرغوبیت از نظر طعم و شکل ظاهری، از شهرت جهانی برخوردار است.

امسال با توجه به رشد، افزایش تولید و فراوانی این محصول از اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد بازار فروش انواع زردآلو در ابرکوه بسیار داغ شده است.

علی محمد هوشمند مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه در رابطه با میزان تولید و برداشت این محصول در گفتگو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: سطح زیر کشت باغات شهرستان در مجموع حدود 9 هزار هکتار است که بالغ بر دو هزار هکتار آن به کاشت انواع زردآلو از جمله تخم گردی، فلکه ای، ممک، کتابی، خیاری، آصفی، مشهدی، زرقانی و.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 100 درصدی تولید زردآلو و اشتغال 5 هزار نفری در ابرکوه

افزایش 100 درصدی تولید زردآلو و اشتغال 5 هزار نفری در ابرکوه