مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 بهمن 1391 ساعت 07:452013-01-20پزشكي

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد انجام 140 عمل جراحی قلب در بیمارستان روحانی بابل


140 بیمار قلبی در شش ماه اخیر در بیمارستان آیت الله روحانی بابل عمل جراحی قلب باز را انجام دادند.

- " از بابل، ابراهیم میکانیکی صبح امروز در جلسه کارگروه سلامت غذا و داروی استان در سالن کنفرانس بیمارستان آیت الله روحانی بابل اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای دانشکده پزشکی، دندان پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی است.

وی افزود: این دانشگاه 270 عضو هیئت علمی دارد که 10 نفر دارای درجه پرفسوری بوده که مشغول تربیت دانشجویان هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بیمارستان آیت الله روحانی بابل با 372 تخت که از بیمارستان های بزرگ و به روز کشور بوده و همچنین بیمارستان های یحیی نژاد، شهید بهشتی، فوق تخصصی کودکان امیرکلا، 17 شهریور مرزیکلا و مرکز ناباروری فاطمه الزهرا (س) به مداوا و درمان بیماران می پردازد.

میکانیکی تصریح کرد: مراکز بهداشتی این دانشگاه با توجه به دستاوردها و شاخص های بهداشتی رشد خوبی داشته به طوری که توانسته مرگ و میر نوزادان و مادران باردار را به صفر برساند و در درمان بیماران تالاسمی نیز بسیار موفق باشد.

وی تصریح کرد: با توجه به این که مازندران دارای بیماران تالاسمی بی شماری است از کارهای خوبی که در استان به ویژه در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل انجام گرفته جلوگیری از تولد بیماران ماژور است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد انجام 140 عمل جراحی قلب در بیمارستان روحانی بابل

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد انجام 140 عمل جراحی قلب در بیمارستان روحانی بابل