مطالب مرتبط:
توضیخ سازمان بهشت زهرا درباره نیکا شاکرمی : مرجع بررسی و تعیین علت فوت افراد، سازمان پزشکی قانونی است
فیلم| ازماجرای فوت مهسا امینی تا روند قانونی بازداشت بانوان بی حجاب از زبان فرمانده فراجا
واکنش وکیل پرونده مهسا امینی به اظهارات دادستان کل کشور: درباره برخورد پزشکی قانونی حرف نزدیم تا بنزین روی آتش نریزیم/ قصد سیاسی کردن پرونده را نداریم
وکیل پرونده مهسا امینی: درباره برخورد پزشکی قانونی حرف نزدیم تا بنزین روی آتش نریزیم
توضیخ بهشت زهرا درباره نیکا شاکرمی : مرجع تعیین علت فوت پزشکی قانونی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 مهر 1401 ساعت 09:472022-10-07سياسي

تنها مرجع اعلام علت فوت مهسا امینی سازمان پزشکی قانونی است


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه تنها مرجع اعلام علت فوت مهسا امینی سازمان پزشکی قانونی است؛ گفت:اگر بنا باشد که هر فردی به راحتی بخواهد عملکرد این سازمان را زیرسؤال ببرد، - سنگ روی سنگ بند نمی شود زیرا این سازمان، مرجع تخصصی و علمی است.

با بیان اینکه سالیان سال است که تنها مرجع اظهارنظر برای صدور رای درباره علت فوت افراد، سازمان پزشکی قانونی بوده است، اظهار کرد: در همه ادوار و دولت های مختلف، نتایج بررسی های علمی این سازمان، فصل الخطاب بوده است.

وی در واکنش به اظهارات وکیل خانواده مهسا امینی مبنی بر این که پزشک معتمد خانواده امینی نیز باید نتایج پزشکی قانونی را مورد بررسی قرار دهد تصریح کرد: در سازمان پزشکی قانونی، پزشکان از تخصص های مختلفی حضور دارند و بر اساس تمام مستندات و آزمایشاتی که ارائه و انجام می شوند، علت فوت افراد را بررسی و مشخص می کنند.

سازمان پزشکی قانونی، یک سازمان مستقل است که در سال های گذشته و در اتفاقات مختلف نیز ثابت کرده که بر اساس نظرات فنی و تخصصی و نه سیاسی، رای خود را اعلام می کند؛ اگر بنا باشد که هر فردی به راحتی بخواهد عملکرد این سازمان را زیرسؤال ببرد، منطقی و مورد تأیید نیست و سنگ روی سنگ بند نمی شود چرا که سازمان پزشکی قانونی، یک مرجع تخصصی و علمی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنها مرجع اعلام علت فوت مهسا امینی سازمان پزشکی قانونی است

تنها مرجع اعلام علت فوت مهسا امینی سازمان پزشکی قانونی است