مطالب مرتبط:
آمریکایی ها به حوادث داخلی ایران امید بسته اند/ در دنیا به خاطر درگذشت مشکوک یک دختر ایرانی جنجال کردند اما 50 شهید افغانستان را ندیدند
کنکور خونین افغانستان، آزمون امنیت برای طالبان
دولت کویت رسما استعفا کرد
نهایی شدن قرارداد خرید واگن با دولت
وزیر خارجه دولت ترامپ هم به دادگاه فراخوانده شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 مهر 1401 ساعت 16:272022-10-02بين الملل

پیشنهاد 7 ماده ای حکمتیار برای دولت انتقالی در افغانستان


رهبر حزب اسلامی افغانستان در پیشنهاد جدید به دولت موقت طالبان، یک طرح 7 ماده ای را برای ایجاد دولت انتقالی در این کشور ارائه کرد.

- ، گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی افغانستان در طرحی 7 ماده ای با پیشنهاد به طالبان برای ایجاد دولت انتقالی، خواستار نشست مشترک بین نمایندگان احزاب با نفوذ افغانستان و نمایندگان هیئت حاکمه شد.

وی همچنین با تأکید بر اینکه نشست باید در کشوری بی طرف برگزار شود، پیشنهاد داد ذینفعان خارجی و نمایندگان سازمان ملل به عنوان ناظر و حامی در این روند حضور داشته باشند.

حکمتیار با ارائه جزییات درباره بندهای اصلی دستورکار پیشنهادی خویش برای مذاکرات اظهار داشت، اعضای شورای مذکور باید منتخب مردم باشند، و این شورا باید مرجع نهایی تصمیم گیری در مسائل مهم ملی باشد.

رهبر حزب اسلامی افغانستان اضافه کرد این شورا همچنین باید قانون اساسی جدیدی برای این کشور وضع کند و شکل نظام آینده را تعیین نماید.

وی تأکید کرد قدرت باید از دولت موقت طالبان به صورت مسالمت آمیز و بدون تأخیر به حکومت قانونی آینده که به موجب قانون اساسی جدید ایجاد می شود، منتقل گردد.

حکمتیار همچنین تصریح کرد حداکثر یک سال برای آغاز و پایان کل این فرآیند در نظر گرفته شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشنهاد 7 ماده ای حکمتیار برای دولت انتقالی در افغانستان

پیشنهاد 7 ماده ای حکمتیار برای دولت انتقالی در افغانستان