مطالب مرتبط:
بیش از6 میلیون زائر در ایام دهه پایانی ماه صفر وارد مشهد شدند
بیش از6 میلیون زائر در ایام دهه پایانی ماه صفر وارد مشهد شدند
بیش از 6 میلیون زائر در ایام دهه پایانی ماه صفر وارد مشهد شدند
ورود حدود6 میلیون و 500 هزار زائر در ایام دهه پایانی ماه صفر به مشهدالرضا
تردد بیش از سه میلیون زائر از مرز مهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 مهر 1401 ساعت 13:422022-10-02سياسي

مشهد میزبان بیش از 6 میلیون زائر در ایام شهادت امام رضا (ع) بود


نماینده مردم مشهد در مجلس اظهار داشت: مشهد الرضا و مردم این شهر میزبان بیش از 6 میلیون نفر در ایام شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) بودند.

- نماینده مردم مشهد در مجلس اظهار داشت: مشهد الرضا و مردم این شهر میزبان بیش از 6 میلیون نفر در ایام شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) بودند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا، نصرالله پژمانفر در نشست علنی امروز (یکشنبه 10 مهرماه) مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وظیفه دارم از مردم عزیز کشور بابت حضور در مشهد مقدس تشکر کنم.

وی افزود: حرکت بزرگی در مشهد اتفاق افتاد و این شهر میزبان بیش از 6 میلیون زائر در 3300 موکب بود و این اقدام پربرکت جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به حرکت ولایی و ارزشی مردم مشهد در ایام شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) گفت: مردم مشهد حرکت بزرگی انجام داده و خدمت زیادی به زائران نمودند و جا دارد از این مسیر و تداوم آن قدردانی و تشکر کنیم.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشهد میزبان بیش از 6 میلیون زائر در ایام شهادت امام رضا (ع) بود

مشهد میزبان بیش از 6 میلیون زائر در ایام شهادت امام رضا (ع) بود