مطالب مرتبط:
استخدام کارشناس شبکه های اجتماعی در آژانس تبلیغاتی فیکسو در تهران
نیکزاد: دولت به بیمه همگانی تأمین اجتماعی توجه ویژه کند/ از تخصیص اعتبارات تحقیقاتی به سایر حوزه ها جلوگیری شود
نیکزاد: دولت به بیمه همگانی تأمین اجتماعی توجه ویژه کند/ از تخصیص اعتبارات تحقیقاتی به سایر حوزه ها جلوگیری شود
ورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ 29 سپتامبر 2022
لازمه مدیریت فضای مجازی تقویت پیام رسان های داخلی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 مهر 1401 ساعت 13:102022-09-30سياسي

علت فیلترینگ پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی خارجی / وظیفه دولت در این رابطه چیست؟


شبکه هایی که تحت حاکمیت استکبار جهانی هستند، عملا به یک ابزار و سلاح برای کودتای تدریجی و به وجود آوردن بحران های گوناگون سیاسی، - فرهنگی، اخلاقی و همچنین دوقطبی کردن جامعه و زمینه سازی برای فروپاشی ارزش های اخلاقی حتی آموزش رسمی آشوب و قمار و سرقت و .

تبدیل شده اند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری حوزه ، با توجه به اعمال محدودیت و فیلترینگ برخی پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی خارجی در نا آرامی های اخیر، گفت و گویی اختصاصی با حجت الاسلام والمسلمین محمود عبداللهی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، این مسئلە را بررسی کرده ایم که متن آن به این شرح است: سوال: نظر حضرتعالی در خصوص محدودیتی که اخیرا برای برخی پیام رسان ها و شبکه ها در فضای مجازی پیش آمده چیست؟ آنچه که مسلم است این است که فضای مجازی علی رغم ظرفیت بسیار جدی و مثبتی که برای ارتقاء فضیلت ها در عرصه های گوناگون فرهنگی، تبلیغ و ترویج ارزش های اخلاقی، پیشرفت اقتصادی، به وجود آوردن فرصت های شغلی، ارتقاء نظام اداری و همچنین افزایش سطح آرامش و امنیت جامعه دارد، متاسفانه با مدیریت یله و رها و غیر بومی مواجه است.

در این میان آن شبکه هایی که تحت حاکمیت استکبار جهانی هستند، عملا به یک ابزار و سلاح برای کودتای تدریجی و به وجود آوردن بحران های گوناگون سیاسی، فرهنگی، اخلاقی و همچنین دو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

علت فیلترینگ پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی خارجی / وظیفه دولت در این رابطه چیست؟

علت فیلترینگ پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی خارجی / وظیفه دولت در این رابطه چیست؟