بحث تجربه و لذت بردن از رابطه با یک نفر دیگر و ترک زندگی با همسر قانونی از آنجایی که قابلیت سرایت پذیری دارد، می تواند اثرات منفی ماندگاری در جامعه بگذارد.
- یک روانشناس بالینی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، در خصوص آسیب های ناشی از روابط موازی افراد متاهل که بعد از آگاهی از ارتباط طرفین اتفاق می افتد، گفت: نکته حائز اهمیت در چنین مواقعی بازگشت آرامش و اعتماد و ثبات در خانواده و بین زوجین است، که این اتفاق با زوج درمانی ها می تواند رقم بخورد.
وی با بیان اینکه در وهله اول فرد خیانت کار و خیانت دیده باید خطای خود را بپذیرند، افزود: از آنجا که در غالب این موارد هردو نفر به یک اندازه مقصر هستند؛ از این رو در ابتدا زوج ها باید مسئولیت کار خود را قبول کنند و هردو با توافق برای حفظ خانواده و اصلاح رفتار خود برای درمان حرفه ای اقدام کنند.
به گفته این روانشناس بالینی افراد آسیب دیده، هنگامی که برای درمان و ادامه زندگی تصمیم گرفتند، برای ترمیم آسیب ها باید به یک روان درمان گر فردی و زوج درمان گر حرفه ای مراجعه کنند.
بیشتر بخوانید: لطفی حقیقت با تاکید بر این که به هیچ عنوان نمی توان منکر آسیب های جدی بحران روابط موازی و خیانت بر کانون خانواده شد، ادامه داد: فرزندان در این مواقع دچار بیشترین صدمه روحی می شوند و البته بحث تجربه و لذت بردن از رابطه با یک نفر دیگر و ترک زندگی و همسر قانونی از آنجایی که قابلیت سرایت پذیری دارد، می تواند اثرات منفی ماندگاری در جامعه بگذارد.
وی همچنین به اهمیت شدت و عمق و نوع رابطه موازی افراد، در فروپاشی خانواده، طلاق عاطفی، بخشش افراد و بازگشت به زندگی اشاره و خاطر نشان کرد: آسیبی که به فرد خیانت کننده و خیانت شونده وارد می شود ارتباطی به جنسیت افراد ندارد و هر دو نفر دچار مشکلات روحی و روانی و جسمی خواهند شد.
کلید واژه ها: خیانت - خانواده - قابلیت - بازگشت آرامش - روابط - سرایت - جامعه - اتفاق - درمان - موازی - زوج درمانی - قربانیان - روانشناس - خبرگزاری - ماندگاری - خبرنگار - اجتماعی - فرزندان - بازگشت - بالینی - والدین - درمانی - اعتماد - قانونی - ارتباط - متاهل - رفتار - اصلاح - اهمیت - زندگی