دادگاهی در مصر «یحیی موسی» از رهبران اخوان المسلمین مصر و 9 نفر دیگر از 215 نفر متهم به تشکیل گروه های مسلح برای انجام اقدامات خصمانه علیه افسران و مراکز پلیس را به اعدام محکوم کرد.
- " دادگاهی در مصر یحیی موسی از رهبران اخوان المسلمین مصر و 9 نفر دیگر از 215 نفر متهم به تشکیل گروه های مسلح برای انجام اقدامات خصمانه علیه افسران و مراکز پلیس را به اعدام محکوم کرد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه جهان خبرگزاری آنا"، دادگاهی در مصر امروز با صدور حکمی 9 نفر از رهبران اخوان المسلمین از جمله یحیی موسی را به اتهام تشکیل گروه های مسلح برای انجام عملیات علیه افسران پلیس محکوم کرد.
در این حکم آمده که متهمان از 14 اوت 2013 تا 2 فوریه 2015 در استان های قاهره و جیزه، فرماندهی گروهی که بر خلاف احکام قانون اساسی کشور تشکیل شد و هدفشان تعلیق مقررات و مفاد قانون اساسی کشور و جلوگیری از فعالیت نهادهای دولتی، تعرض به آزادی شخصی شهروندان و لطمه زدن به وحدت ملی بود .
دستگاه تحقیقاتی ذی ربط، این افراد را به ارتکاب جرایم قتل عمد و تلاش برای قتل پلیس و غیرنظامیان، تجمع، خرابکاری، توسل به زور، خشونت و تهدید، تأسیس گروه مسلح بر خلاف قانون و تأمین مهمات سلاح و مواد منفجره متهم کرد.
انتهای پیام/4129/
کلید واژه ها: اخوان المسلمین - اخوان المسلمین مصر - گروه های مسلح - المسلمین - رهبران - قانون اساسی - اخوان - گروه - تشکیل - علیه - محکوم - اعدام - اقدامات - پلیس - موسی - متهم - یحیی - 9 نفر - مسلح - اساسی - مراکز - قانون - کشور - فرماندهی - دیگر - خبرگزاری - فعالیت - مقررات - عملیات - متهمان