معاون وزیر کشور و رییس سازمان اموزش و پرورش استثنایی کشور گفت:یک میلیون و 550 هزار نواموز بدو ورود به دبستان در کشور ، در طرح سنجش سلامت شرکت خواهند کرد - با حضور معاون وزیر و رییس سازمان اموزش و پرورش استثنایی کشور در شیراز افتتاح شد: " معاون وزیر کشور و رییس سازمان اموزش و پرورش استثنایی کشور گفت:یک میلیون و 550 هزار نواموز بدو ورود به دبستان در کشور ، در طرح سنجش سلامت شرکت خواهند کرد به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری موج فارس، دکتر حمید طریفی حسینی در آیین افتتاحیه پایگاه سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان استان فارس در دبستان فروغی ناحیه دو شیراز گفت:برنامه ملی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی از طریق یک هزار و 200 پایگاه اولیه و 800 پایگاه تخصصی و 247 پایگاه سیار دنبال خواهد شد.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ،کیفیت بخشی به برنامه های آموزشی و پرورشی را از اهداف اصلی این طرح دانست و گفت: از طریق نیم رخی که از ویژگی های جسمانی و روانی ،نیازها،مشکلات و استعدادهای دانش آموزان در فرایند سنجش به دست می اوریم میتوانیم برنامه ریزی دقیق آموزشی و پرورشی متناسب با ویژگی ها و نیازهای آن ها طراحی و دنبال کنیم.
طریفی ، تشخیص و مداخله بهنگام در سنین طلایی رشد دانش آموزان را از دیگر اهداف این طرح دانست وافزود: شناسایی گروهایی هدف در سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز از دیگر اهداف این طرح است که بر اساس ان یک جای دهی و گزینش مناسبی در نظام آموزشی در دانش آموز اتفاق بیفتد تا خدمات متناسب با شرایط و ویژگی ها را ارائه کنیم.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته یک میلیون و 670 هزار دانش آموز مورد سنجش قرار گرفته بودند گفت : حدود 150 هزار نفر از آنها نوآموزان پیش دبستانی بودند که با توجه به مواجه بودن با شرایط کرونا آمار پیش دبستانی پایین بود.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت :به خانواده ها پیشنهاد میکنیم که به هیچ عنوان استرسی به فرزندان خود برای سنجش وارد نکنند چرا که تنها یک ارزیابی اولیه ای است که لازمه کار ما در آموزش و پرورش است تا ویژگی های دانش آموز و شرایط و نیازهایش را بشناسیم تا بتوانیم برنامه ریزی دقیقی در دوران تحصیل انها را داشته باشیم.
طریفی در پایان از خانواده ها خواست : اگر فرزندان از عینک و سمعک استفاده می کنند لازم است حتما در هنگام سنجش به همکاران ما در پایگاه سلامت اطلاع بدهند و وسایل مورد نیاز را به همراه داشته باشند
کلید واژه ها: طرح سنجش سلامت - دبستان - سنجش سلامت نوآموزان - کشور - رییس سازمان - سلامت - پایگاه - معاون وزیر - معاون وزیر کشور - سنجش - استثنایی - ورود - استان فارس - افتتاح - میلیون - سازمان - وزیر کشور - نوآموزان - هزار - اموزش - معاون - پرورش - رییس - فارس - وزیر - استان - شیراز - افتتاحیه - شرکت - خبرگزاری