باشگاه پرسپولیس در حالی عقد قرارداد با بازیکن تیم فوتبال استقلال را تکذیب کرد که چند روز از این ماجرا می گذرد.
خبرگزاری میزان طی هفته های اخیر نام بازیکنی گمنام به نام عرفان باقری ناگهان سرزبان ها افتاد، - باشگاه پرسپولیس در حالی عقد قرارداد با بازیکن تیم فوتبال استقلال را تکذیب کرد که چند روز از این ماجرا می گذرد.
خبرگزاری میزان طی هفته های اخیر نام بازیکنی گمنام به نام عرفان باقری ناگهان سرزبان ها افتاد، آنهم به واسطه انتقال از استقلال به پرسپولیس.
این بازیکن و مدیربرنامه هایش طی هفته گذشته با علم به اینکه این روزها خبرنگاران زیادی حوالی باشگاه پرسپولیس حضور دارند چندین بار در این باشگاه حاضر شدند، اما هیچگاه هیچکدام از مسئولان باشگاه در خصوص حضور آنها واکنشی نشان نداد تا اینکه سی اُم خرداد ماه در آخرین رفت وآمد آنها به باشگاه در هنگام خروج عنوان کردند که با قراردادی 5 ساله این انتقال انجام شده است.
باقری هم سرمست از اینکه به آرزویش رسیده است با ژستی قهرمانانه مقابل دوربین ها عنوان کرد که به آرزوی دیرینه اش رسیده.
هنوز این خبر به خوبی در رسانه ها منتشر و پخش نشده بود که مسئولان استقلال عنوان کردند این بازیکن با آنها قرارداد رسمی دارد و در صورت ثبت قرارداد با پرسپولیس محرومیت و جریمه شامل حال هر دو طرف خواهد شد، همانطور که پیشتر آرش برهانی نیز این قرارداد را غیرقانونی نداشته و به رقیب سنتی هشدار داده بود.
حالا و بعد از گذشت چند روز مسئولان باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه ای اعلام کردند که هیچگونه قراردادی با عرفان باقری امضاء نکرده اند و امضای قرارداد با این بازیکن را منوط به ارائه فسخ دو طرفه از سوی وی کرده و خبرهایی که در این خصوص منتشر می شود، صحت ندارد.
با این تفاسیر به نظر می رسد مسئولان باشگاه پرسپولیس بعد از بررسی تمام جوانب و مشورت با مشاوران حقوقی خود این احتمال را داده اند که این انتقال ممکن است برای آنها دردسرساز شود و ارزشش را ندارد، هر چند در این بین نیز عنوان می شود که گل محمدی هم تمایلی به جذب این بازیکن نداشته است.
بااین حال اینکه چرا پرسپولیس اینقدر دیر به این اتفاق واکنش نشان داد جای تعجب دارد در حالیکه بسیار بهتر و زودتر می توانستند این موضوع را مدیریت کرده و از ایجاد حواشی خودساخته کنند .
انتهای پیام/
کلید واژه ها: بازیکن تیم فوتبال استقلال - باشگاه پرسپولیس - پرسپولیس - باشگاه - تیم فوتبال استقلال - بازیکن - فوتبال استقلال - استقلال - عقد قرارداد - قرارداد - تیم فوتبال - خبرگزاری - تکذیب - هفته - ناگهان - فوتبال - پرسپولیسی ها - عرفان - میزان - باقری - ماجرا - گمنام - خبرنگاران - حضور - قراردادی - مسئولان - انتقال - 5 ساله - واسطه - گذشته