رییس سازمان شیلات ایران گفت: در حال حاضر صادرات آبزیان 555 میلیون دلار است.
- ازشیراز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی فارس، سید حسین حسینی در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات صنعت دام، طیور و آبزیان در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی شیراز با بیان اینکه در حال حاضر صادرات آبزیان 555 میلیون دلار است و هدفگذاری ما رسیدن به یک میلیارد دلار است، اظهار داشت: برخلاف دیگر زیر بخش ها هیچ محدودیتی در حوزه صادرات آبزیان لحاظ نشده است.
حسینی تصریح کرد: اعتقادمان این است که تولید ما باید به قدری باشد که در رقابت برای صادرات قوی وارد شویم.
رییس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه بازاریابی یک تجارت است، عنوان کرد: برای اینکه از بازار 1.
7 میلیارد دلاری باز شده روسیه سهم صادراتمان را از 11 به 50 میلیون دلار برسانیم کمک می کنیم کالاهای شیلاتی قابل عرضه به بازار هدف برسد.
حسینی با بیان اینکه در حال حاضر تولید محصولات شیلاتی حدود 12 هزار تن در سال است، بیان کرد: امیدواریم با ورود ظرفیت های جدید در این حوزه تا سال 1404 به حدود 18 هزار تن در سال برسد.
وی در مورد محدود کردن واردات محصولات آبزی نیز گفت: بر اساس آمار گمرک واردات گونه تیلا پیلا از 7 هزار تن در سال 1399 به یک هزار تن در سال گذشته رسیده است و امیدواریم این روند همچنان کاهشی باشد.
حسینی با تاکید بر اینکه ما باید به سمت پرورش گونه تیلا پیلا در ایران حرکت کنیم، اضافه کرد: بحث اشتغال آفرینی در بخش جهاد کشاورزی حوزه مهمی است و از کسانی که بتوانند در دانش بنیان کردن تولیدات کمک کنند حمایت های خاص می شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه شیلات کارگروه مشترکی در معاونت فناوری شیلات تشکیل شده است، تاکید کرد: هر آن چیزی که بتواند به افزایش بهره وری صنعت شیلات و آبزی پروری کمک کند از آن استقبال می شود.
انتهای پیام/422/ی
کلید واژه ها: میلیون دلار - صادرات آبزیان - سازمان شیلات ایران - آبزیان - صادرات - صادر - میلیون - دلار - سازمان شیلات - رییس سازمان - سازمان جهاد کشاورزی - نمایشگاه بین المللی - سازمان - حسین - بازار - حسینی - شیلات - یک میلیارد دلار - میلیارد - مسائل و مشکلات - سید حسین حسینی - بیان - جهاد کشاورزی - روابط عمومی - مشکلات صنعت - ایران - شیراز - بین المللی - نشست تخصصی - استان فارس