یک روزنامه نگار دو تابعیتی اسراییلی اعتراف کرد، ارتش رژیم صهیونیستی روزنامه نگاران را به دروغگویی و تحریف حقایق مجبور می کند.
- ، شارل اندرلین روزنامه نگار فرانسوی که تابعیت رژیم صهیونیستی هم دارد در یادداشتی در روزنامه هاآرتص بخش هایی از دروغگویی و تحریف حقایق توسط ارتش اسراییل را رسانه ای کرد.
او که خبرنگار شبکه فرانس 2 است، کسی است که تصاویر قتل شهید محمد الدره را در اوایل انتفاضه دوم در سال 2000 میلادی توسط نظامیان صهیونیست را مستند و رسانه ای کرده بود.
او در یادداشتی که چند روز پیش در این رسانه عبری زبان منتشر شد از تفاوت بین رسانه های هدایت شده و روزنامه نگاری حرفه ای سخن گفت و افزود: از تجربه چند ده ساله ی خود به عنوان خبرنگار رسانه خارجی و شبکه تلویزیون اسراییل که از سال 1996 آغاز شده است به این نتیجه می رسم که در اسراییل خط رسانه ای موازی برای جایگزینی واقعیت ها وجود دارد.
فردای روزی که من در گزارشی از اقدام خودسرانه بنیامین نتانیاهو در گشودن تونل در زیر مسجد الاقصی را در فرانس 2 پخش کردم، از سوی سخنگوی ارتش اسراییل توبیخ شدم، او به من گوشزد کرد باید می گفتم که فلسطینیان درگیری مسلحانه را آغاز کردند، اما من به او خبر دادم شرایط چنین نبود من خودم در محل حاضر بودم و به چشم خود وضعیت را دیدم، درگیری که در آن 17 نظامی اسراییل و 100 فلسطینی کشته شدند.
اما سخنگو چندان توجهی به رخدادهای میدانی نداشت بلکه می خواست روایت اسراییلی را در رابطه با این درگیری خونین به افکار عمومی بقبولاند.
این روزنامه نگار بعد از آن به روایت مرگ محمد الدره اشاره کرد و نوشت: یک ماه بعد از وقوع (این جنایت) خبر دار شدیم فرمانده منطقه جنوبی به همراه یک دانشمند فیزیک دارنده جایزه وزارت علوم اسراییل که احیانا به عنوان کارشناس برای اثبات نظریه توطئه در صحنه حاضر می شود، تحقیقات خود را در رابطه با این قتل آغاز کردند، با این حال هیچ کس از ما به عنوان کسانی که این حادثه را به تصویر کشیدیم دعوت نکرد، تا در این رابطه نظری بدهیم.
تا آن که بعد از چند سال روایتی که ما آن را با دوربین خود به تصویر کشیدیم، تغییر کرده و ادعا شد، محمد الدره با آتش فلسطینی کشته شده است.
او سپس نمونه دیگری از دروغ گویی های رسانه ای اسراییل را روایت کرده و نوشت: در 19 ژانویه 2009 و در اواخر عملیات سرب گداخته، ارتش اسراییل بمبی بر روی منزل دکتر ابوالعیش پزشک معروف فلسطینی انداخت و باعث شد سه دختر و دختر برادرش در دم جان سپرده و دختر دیگری از خانواده به شدت زخمی شود.
لحظاتی بعد از وقوع این حادثه ارتش اسراییل مسئولیت این اقدام را به عهده گرفت اما بعد از آن بود که سخنگوی ارتش اسراییل و شماری از طرف های دیگر روایت های دیگری را با ادعاهای متفاوتی همچون شلیک از داخل منزل دکتر، یا اصابت موشک حماس به این منزل منتشر کردند.
او در جمع بندی یادداشت خود به قتل شیرین ابو عاقله خبرنگار فلسطینی پرداخته و نوشت:امروز نیز نوبت به شیرین ابو عاقله می رسد، در واقع ما در مقابل تکرار داستان محمد الدره هستیم، در پی مرگ خبرنگار الجزیره شبکه 12 تلویزیون اسراییل باز هم همان فیزیکدان و کارشناس پررنگ کردن نظریه توطئه را میزبانی کرد تا او بار دیگر فلسطینیان را عامل این قتل معرف کرده و با نظریه های فیزیکی اثبات کند که آتش از جانب فلسطینیان شلیک شده است.
من به عنوان یک روزنامه نگار وظیفه به تصویر کشیدن و ارسال امانتدارانه و حرفه ای واقعیت ها را دارم، اما به هر شکل باید اعتراف کرد اشغالگری سخت است و هیچ چیز هم نمی تواند این واقعیت را تغییر دهد.
حضور 30 هزار نمازگزار فلسطینی در مسجدالاقصی/ درگیری در جنوب نابلس
کلید واژه ها: روزنامه نگار - روزنامه - اسراییل - رسانه - نگار - رژیم صهیونیستی - دروغگویی - صهیونیست - ارتش اسراییل - رسانه ای - صهیونیستی - ارتش رژیم صهیونیستی - نظامیان صهیونیست - فرانس - خبرنگار - فرانسوی - روزنامه نگاران - روزنامه نگاری - ارتش - تابعیت - تحریف - حقایق - دو تابعیتی - توسط - شبکه - تلویزیون - رژیم - اسراییلی - انتفاضه - نظامیان