به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت از گلستان، آخوند عبدالرحمان محمدی امام جماعت مسجد اهل سنت خوجه احمد یسوی گرگان با بیان اینکه، - پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت" از گلستان، آخوند عبدالرحمان محمدی امام جماعت مسجد اهل سنت خوجه احمد یسوی گرگان با بیان اینکه، قرآن کریم کتاب هدایت و سعادت انسان مومن و مسلمان است، گفت: این کتاب آسمانی شفا و رحمت برای همه مومنین است و ما هرچقدر برای ترویج، حفظ و نشر قرآن تلاش کنیم باز هم کم است.
وی بیان کرد: یکی از راهکارهای ایجاد انس با قرآن کریم در میان اقشار جامعه خصوصا نوجوانان و جوانان، فرهنگ سازی است که بخش زیادی از آن از طریق آموزش انجام می شود.
آخوند محمدی تصریح کرد: هدف قرآن مدیریت رفتار و اخلاق صحیح است.
وی در ادامه سخنان خود، دوستان ناباب را عامل انحراف نوجوانان و جوانان عنوان کرد و گفت: مهم ترین عامل انحراف نوجوانان و جوانان دوری از قرآن کریم و دوستان ناباب است.
لازم است والدین در انتخاب دوستان فرزندان خود حساسیت به خرج بدهند و آنها را به حال خود رها نکنند.
نوجوانان و جوانان به دنبال حضور در گروه دوستان هستند، به طوری که پس از مدتی به دوستان خود وابسته و از خانواده دور می شوند.
آخوند محمدی بیان کرد: وابستگی به دوستان باعث می شود از خانواده خود دور شوند و حتی از دوستان خود دفاع کنند و گاهی این دوستان نیز از این شرایط سواستفاده می کنند.
کلید واژه ها: مدارس علوم دینی اهل سنت - پایگاه اطلاع رسانی - شورای برنامه ریزی - مدارس علوم دینی - اهل سنت - جوانان - اطلاع رسانی - برنامه ریزی - قرآن - امام جماعت - علوم دینی - قرآن کریم - دبیرخانه - نوجوانان - آخوند - محمدی - برنامه - بیان - پایگاه - کتاب - دوستان ناباب - انس با قرآن - سعادت - اطلاع - رسانی - شورای - انسان - مدارس - گرگان - هدایت