دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامهرمز در آیین اعطای تندیس ملی فداکاری ایران موفق به دریافت تندیس شد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار در یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران که در دانشگاه تهران برگزار شد به عنوان یکی از برگزیدگان دریافت تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران تجلیل شد.
نکته قابل توجه این مراسم خودداری مجید قنواتی از دریافت این تندیس و درخواست اعطای آن به همسرش که در سالن همراه او بود، شد و این کار وی باعث احترام ویژه و تشویق حاضران و مسئولان در سالن را در پی داشت.
قنواتی دلیل این کار را در دو نکته خلاصه کرد و گفت: هدف دارم که زوج های جوان را به فعالیت های مشترک جهادی تشویق کنم و به پاس 11 سال همراهی همسرم در همه عرصه های جهادی و همزمان تربیت فرزندان و خانه داری اش، تندیس ملی فداکاری را به همسرم اهدا کردم.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازآنا، چند ماه پیش قنواتی از برگزیدگان ملی مهرواره محله همدل شده بود.
انتهای پیام/4121/
کلید واژه ها: تندیس ملی فداکاری - دانشگاه آزاد اسلامی - تندیس - فداکاری - دانشگاه آزاد - دانشگاه - دانشجویان - قنواتی - ایران - رامهرمز - تربیت فرزندان - دانشگاه تهران - اسلامی - زوج های جوان - گزارش - تشویق - همراه - برگزیدگان - خانه داری - آزاد - یازدهمین - آیین - داری - سالن - خبرنگار - مسئولان - فرزندان - درخواست - برگزار - همراهی