مدیرکل پدافند غیرعامل قم از عضویت مسئولان پایگاه مقاومت بسیج در کمیته پدافند غیرعامل خبرداد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری موج قم، مهدی متقیان" با بیان مطلب فوق افزود: با توجه به ظرفیت بسیج کشور به ویژه در اداره های مختلف و وجود پایگاه های بسیج در تمامی اداره های استان ها و همچنین با توجه به شکل گیری کمیته های پدافند غیرعامل در سازمان ها و اداره هاس مختلف استان، پیشنهادی از سوی اداره کل پدافند غیرعامل استان قم به استاندار ارایه و مورد تایید و موافقت ایشان قرار گرفت.
وی ادامه داد: بر این اساس مقرر شد تا فرمانده (مسئول) پایگاه مقاومت بسیج هر اداره به عنوان عضو کمیته پدافند غیرعامل آن دستگاه منصوب شود، این اقدام به منظور بهره گیری از ظرفیت پایگاه بسیج در اداره های استان و ساماندهی نیروهای متخصص، مومن و متعهد در حوزه های مختلف در حوزه های مقاومت بسیج این اداره ها، با هدف هم افزایی بیشتر و به کارگیری این ظرفیت، مطرح شده است.
مدیرکل پدافند غیرعامل قم با بیان اینکه این طرح به تمام اداره های استان شامل 120، نهاد و سازمان، ابلاغ شده است خاطرنشان کرد: انتظار است که فرمانده بسیج هر دستگاه بتواند با ظرفیت سازی در رده های زیر مجموعه خود از این توان در راستای توسعه مفاهیم پدافند غیرعامل و مصون سازی دستگاه های اجرایی و زیرساخت ها استفاده کند.
متقیان ابراز امیدواری کرد: این طرح به تمام استان ها تسری یافته تا با استفاده از ظرفیت های نیروهای متخصص بسیجی، گام های موثری در جهت توسعه و پیشرفت رعایت الزام ها، ضوابط و معیارهای پدافند غیرعامل برداشته شود.
کلید واژه ها: پدافند غیرعامل - مقاومت بسیج - پایگاه مقاومت - پدافند - اداره - پایگاه - بسیج - استان - مقاومت - کمیته - مدیرکل پدافند غیرعامل - مختلف - مسئولان - پایگاه های بسیج - ظرفیت - عضویت - بهره گیری - سازمان ها - ساماندهی - گیری - استاندار - پیشنهادی - حوزه - خبرگزاری - اداره کل - استان قم - استان ها - فرمانده - دستگاه - موافقت