رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: در شبانه روز گذشته تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بخش بستری صفر بوده است و تنها آزمایش پنج بیمار در بخش سرپایی مثبت اعلام شد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک ، علی احمدی عصر دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در شبانه روز گذشته 52 بیمار مشکوک به علائم بالینی کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی استان مراجعه کردند که از این تعداد آزمایش پنج بیمار مثبت شد که به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.
وی ادامه داد: همچنین در 24 ساعت گذشته موردی از فوت ناشی از کرونا در استان گزارش نشد و فوتی های این ویروس کماکان یک هزار و 849 نفر است.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در بخش کرونا مراکز درمانی استان 16 بیمار بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ابتلای 9 بیمار به ویروس کرونا محرز شده و حال عمومی یک بیمار وخیم است و در بخش مراقبت های ویژه بستری است.
احمدی خاطرنشان کرد: شیوع کرونا در استان همچنان نزولی است و با رعایت پروتکل های بهداشتی و تکمیل نوبت های دوم و سوم واکسن می توان به تداوم این روند امیدوار بود.
براساس جدیدترین رنگبندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهرستان لردگان در وضعیت آبی و سایر شهرستان های استان در وضعیت زرد قرار دارند.
کلید واژه ها: چهارمحال و بختیاری - بیمار - کرونا - چهارمحال - بختیاری - مرکز بهداشت - ویروس کرونا - بهداشت - بخش مراقبت های ویژه - فوت ناشی از کرونا - ویروس - استان - تعداد - گذشته - بستری - درمان - مراقبت های ویژه - تعداد بیماران - مراکز بهداشتی - آزمایش - درمانی - سرپایی - مراکز درمانی - بیمار بستری - گزارش - مراکز - شبانه - علی احمدی - بخش کرونا - رییس