رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز گفت: روابط عمومی ها نقش کلیدی در جهاد تبیین دارند و نقش آن ها حتی مهم تر از تلویزیون, رادیو, روزنامه, خبرگزاری ها و .
- رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز گفت: روابط عمومی ها نقش کلیدی در جهاد تبیین دارند و نقش آن ها حتی مهم تر از تلویزیون,رادیو, روزنامه, خبرگزاری ها و.
, است چرا که روابط عمومی ها سرچشمه همه اخبار هستند.
موفق ظاهر شود.
نصراللهی بیان کرد: رسانه سازنده و جهت دهنده افکار عمومی, واسطه مردم و مسئولین و چشم و گوش مردم و زبان آن ها است و جهت گیری آن باید در مسیر ارزش های مردم باشد و نه در جهت منافع فرد مسئولی که ممکن است سوء مدیریت نیز داشته باشد.
نقش رسانه در روایتگری بسیار مهم است و محدود به بیان روایت نیست, نقش رسانه بیان کم کاری ها و یا اهداف محقق نشده است, رسانه باید ترک فعل ها را بیان کند و جهاد تبیین تنها به روایتگری اکتفا نمی کند.
جهاد تبیین یک راهبرد برای خروج از محاصره تبلیغاتی و دادن اطمینان و روایتگری درست و صحیح به مردم است.
وی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به نقش جوانان در شکستن محاصره تبلیغاتی تأکید داشته اند و جهاد تبیین برای این است که تا با جعل خبر, جریان تحریف و .
, مقابله کنیم.
در ادامه این نشست, دکتر سپهر خلجی, عضو شورای اطلاع رسانی دولت ضمن تبریک به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی, گفت: روابط عمومی نقش اصلی و مهمی در حوزه تولید و به جریان انداختن خبر دارد و روابط عمومی درگاه اصلی کسب خبر و گردش خبر بسیاری از رسانه های ماست.
روابط عمومی پل ارتباطی سازمان و مخاطبین است و بر این 2 محور تکیه دارد.
وی افزود: نقش روابط عمومی باهیچ بخشی قابل مقایسه نیست و نشان دادن تصویر و روایتگری از خدمات سازمان به آن ها بستگی دارد.
روابط عمومی ها نقش متنوعی دارند چرا که طیف وسیعی از نقش ها را نشان می دهند و چند بعدی هستند چرا که وظایف آن ها ابعاد مختلف سازمان را در برمی گیرد.
عضو شورای اطلاع رسانی دولت توضیح داد: روابط عمومی آبروی هر سازمان است و بخشی از مدیریت راهبردی سازمان بر عهده آن است.
هر دستگاهی که به روابط عمومی اهمیت دهد به همان میزان در ذهن مخاطب با اهمیت تلقی خواهد شد.
یکی از وظایف اصلی و مهم ترین رسالت روابط عمومی به عنوان بازوی رسانه ای سازمان ها موضوع جهاد تبیین است و کارگزاران روابط عمومی رزمندگان و میدان دار این جهاد هستند و در فضای کنونی که جنگ روایت ها را داریم, حوزه رسانه و روابط عمومی از اصلی ترین ارکان این جهاد است.
دکتر علی ربیعی, سخنگوی دولت دوازدهم نیز در ادامه این نشست، گفت: خوشبختانه روابط عمومی و رسانه بیش از پیش مورد توجه دانشگاه ها قرار گرفته است اما متأسفانه اهالی رسانه وضع اقتصادی خوبی ندارد اما با هر زحمتی پرچم رسانه را در کشور بالا نگه داشته اند.
ارتباطات در کشور ما دچار بحران است و روابط عمومی ها نیز جایگاه درستی در سازمان ها ندارند و بیشتر روابط عمومی مدیر و وزیر هستند و نه روابط عمومی سازمان ها.
وی ادامه داد: اگر رنسانس را عامل اصل روشنگری اول مقابل جهالت بدانیم, امروزه در عصر دوم روشنگری قرار داریم و این بار روشنگری در مقابل تخریب و تغییر واقعیت هاست.
امروزه آسیب های پروپاگاندا به قدری زیاد است که مسئله پساحقیقت را به وجود آورده و لازم است تا در جامعه اقداماتی برای دفاع از حقیقت صورت گیرد.
نقش رسانه ها و کنشگران اجتماعی در مقابل این پساحقیقت بسیار مهم است و بر اساس گفته رهبر معظم انقلاب, نگرانی ایشان برای جهاد تبیین در رابطه با همین روشن گری در عصر پساحقیقت است.
سخنگوی دولت دوازدهم تصریح کرد: امروزه مهم ترین الزامات تبیین, وجود ابزار تبیین و گفت وگو است.
امروزه زندگی اجتماعی و رسانه ارتباط بسیار نزدیکی دارند و رسانه باید مسائل اجتماعی که نیاز به تببین دارند و قبال گفت وگو هستند را به سطح جامعه بیاورد.
بر اساس این گزارش، دکتر فرشاد مهدی پور, معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست بیان کرد: ابتدا باید ضرورت و مسائلی که ما را به اهمیت جهاد تبیین رسانده بررسی کنیم تا بتوانیم در رابطه با راه حل های در دسترس آن صحبت کنیم.
این مسئله چند پیشران مهم دارد که تغییرات فناورانه و تکنولوژی یکی از آن هاست؛ این تغییرات در سال های اخیر شتاب زیادی گرفته و زمان دسترسی ما به اطلاعات را کاهش داده است.
وی ادامه داد: مورد دیگر کاهش مرجعیت رسانه ای کشور است که به دلایلی مانند فضای مجازی بیشتر شده اما قبل از فضای مجازی نیز ما در این زمینه چالش داشتیم.
موضوع ارتباطات و رسانه به دانشگاه و تحصیلات آکادمیک نیز برمی گردد و باید در این حوزه نیز به ارتباطات توجه شود.
کمبود منابع انسانی و نیروی متخصص و باقی ماندن افراد متخصص در حوزه ارتباطات نیز از جمله چالش های این حرفه است که نیاز است تا شرایطی فراهم شود که افراد متخصص در این حوزه باقی بمانند و نیروهای جدید نیز به این حوزه علاقه پیدا کنند.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسئله دیگری که باید بررسی شود غلبه روایت بر واقعه است.
غلبه بر فیک نیوزها نیز بسیار مهم است چرا که این مورد در دنیا در حال افزایش است و این میزان
کلید واژه ها: دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز - روابط عمومی - عمومی - علوم ارتباطات - رسانه - دانشگاه آزاد - خبرگزاری ها - روابط - نقش رسانه - ارتباطات - خبرگزاری - تبیین - دانشگاه - دانشکده - مطالعات - جهاد - بیان - مردم - تهران - روایت - سوء مدیریت - و نقش - آزاد - رییس - روایتگری - واحد - علوم - مسئولین - سازنده - سرچشمه