مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 بهمن 1400 ساعت 21:572022-02-05پزشكي

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام: مدارس دو هفته مجازی شود


رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام پیشنهاد کرد که کلاس ها در تمام مدارس استان به مدت یک یا دو هفته به صورت مجازی برگزار شود.

- دکتر محمد کریمیان در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار کرد:تقریباً باید هر بیمار مبتلا به کرونا را امیکرون به حساب آوریم و این سویه جدید در کل کشور در حال افزایش است و آمارها تقریباً به طور تصاعدی بالا می رود و در استان ایلام نیز همین رویه معمول است.

وی با بیان اینکه در طول هفته گذشته آمار مبتلایان، بستری ها و فوتی ها به شدت افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: نکته مهمی که در کل کشور و استان ما وجود دارد، به نسبت به سویه های قبلی؛ ابتلای کودکان به کرونا است و در حال حاضر در بخش های کودکان بیمارستان ها، میزان بستری ها افزایش پیدا کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با توجه به اینکه آمار ابتلای کودکان افزایش پیدا کرده، توصیه و پیشنهاد ما به عنوان دانشگاه علوم پزشکی این است که کلاس ها در تمام مدارس استان به مدت یک یا دو هفته به صورت مجازی برگزار شود، گفت: در رابطه با راهپیمایی 22 بهمن به صورت کشوری تصمیم گیری می شود اما در خصوص اجتماعات و همایش ها در هفته های آتی؛ تصمیم گیری شود که به مدت 2هفته این اجتماعات و همایش ها یا برگزار نشوند یا یا اینکه به صورت محدود برگزار شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام: مدارس دو هفته مجازی شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام: مدارس دو هفته مجازی شود