خوشبختانه بارش برف و باران در مناطق مختلف کشور سبب شد تا حدود قابل توجهی مشکل و معضل مهم خشکسالی که کشور را تهدید می کرد برطرف شود.
- ازاردبیل، احمد وحیدی عصر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان اردبیل اظهار داشت: با توجه به این که در طی این مدت بازدیدهای مختلفی از مناطق کشور برای آگاهی از وضعیت پیش آمده انجام یافته بود مشخص می شد که تنش آبی و کاهش ذخایر آبی و کمبود آب آشامیدنی و کشاورزی از مشکلات مهم مردم استان ها بود و باید در این زمینه برای جلوگیری از موضوع خشکسالی برنامه ریزی می شد.
وی بیان کرد: بارش برف و باران سبب شد تا حدود قابل توجهی این مشکل و معضل مهم برطرف شود، اما با تلاش مسئولان بخش های مربوطه و دستگاه های اجرایی درصدد هستیم مشکلات موجود در این زمینه را در کم ترین زمان ممکن مدیریت کنیم.
وحیدی ادامه داد: ساماندهی وضعیت موجود و خدمت رسانی به مردم برای مقابله با بحران های احتمالی از اهم مواردی است که باید همیشه با پیش بینی و مدیریت ویژه انجام یابد تا بتوانیم با اقدام به موقع از قطع انرژی ها جلوگیری کنیم که این موضوع امری لازم و حیاتی است و خوشبختانه در سطح کشور اقدامات ارزشمندی در راستای مدیریت شرایط بحرانی انجام یافته است.
وی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش ها و زحمات نیروهای امدادی هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت: تلاش های سپاه پاسداران نیز در این زمینه بسیار شایسته تقدیر است که بار دیگر همدلی و وحدت را در بین مردم زنده کردند و امروز ما با این هدف به استان اردبیل آمده ایم تا مشکلات زیرساختی استان اعم از مشکلات زیرساختی و کمبود امکانات را حل کنیم تا هر چه سریع تر دغدغه های مردم برطرف شود.
انتهای پیام/132/ی
کلید واژه ها: بارش برف و باران - ستاد مدیریت بحران استان - جلسه ستاد مدیریت بحران - برف و باران - مشکل - خدمت رسانی به مردم - کشور - دستگاه های اجرایی - ستاد مدیریت بحران - کمبود آب - بارش برف - خشکسالی - موضوع خشکسالی - بارش - مشکلات - حدود - اردبیل - مدیریت - قابل - مدیریت بحران - استان اردبیل - آب آشامیدنی - برنامه ریزی - مناطق - مختلف - استان - کمبود - باران - وضعیت - مناطق کشور