حوزه / نماینده ولی فقیه در استان کردستان با یادآوری اینکه حرمت و جایگاه مردم در ادارات حفظ شود، گفت: مسئولان پاسخ گوی تلفن و پیامک های مردم باشند و با متانت حرف بزنند و احساس نکنند که با پاسخ گویی، - کلاس شان پایین می آید.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار در استان کردستان، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی، امروز در جمع طلاب خواهر شهرستان سنندج اظهار داشت: فضائل و سیره حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بی کران و شایسته است.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی کامل مردان و زنان جامعه است، افزود: علم و نجابت تنها یکی از فضائل و ویژگی های شایسته این بانوی بزرگ اسلام بوده که زنان می توانند از آن الگوبرداری کنند و بنا به فرموده امام صادق سزاوار نیست که مؤمن خود را خوار سازد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با طرح این سوال که نجابت چیست؟ گفت: انفاق، احسان، مهربانی، صبوری، متانت بخشش، متعهد، وفاداری، داشتن شخصیت آرام، قابل اعتماد و توکل به خدا ، از ویژگی های فرد نجیب است، مرحوم آیت الله حق شناس فردی بخشنده بود و می گفتند هر موقع کیسه ام نزدیک خالی شدن بود آن را می بخشیدم، بنابراین باید ما نیز این راه را ادامه بدهیم.
وی با تأکید بر اینکه انسان ها در برخورد با دیگران محترمانه و با ادب رفتار و برخورد کنند، چراکه این هم یکی از ویژگی های