گروه دیگری از داعشی های مستقر در شمال سوریه متشکل از 250 نفر، خود را تسلیم شبه نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» موسوم به «قسد» کردند.
- گروه دیگری از داعشی های مستقر در شمال سوریه متشکل از ۲۵۰ نفر، خود را تسلیم شبه نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» موسوم به «قسد» کردند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازدولت بهار به نقل از ایرنا، داعشی ها پس از سه روز حمله متوالی به زندان غویران و درگیری با شبه نظامیان نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) از دیروز به صورت گروهی خود را تسلیم می کنند.
دیروز (دوشنبه)، 300 نفر از عناصر داعشی زندان غویران استان الحسکه که هزاران تروریست تحت تعقیب را در خود جای داده است، خود را تسلیم کردند.
در این پیوند، امروز (سه شنبه) گروهی دیگر از داعش متشکل از 250 نفر دیگر تسلیم شبه نظامیان قسد شدند.
شبکه اخبار الان گزارش داد که با تسلیم 250 نفر از داعشی ها، تعداد عناصر مسلح این گروه تروریستی که خود را تحویل قسد داده اند، مجموعا به 550 نفر رسیده است.
گروه تروریستی داعش پنجشنبه شب پس از انجام چند انفجار در شهر الحسکه سوریه که تحت کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه است، به زندان غویران که برای بازداشت اعضای داعش در نظر گرفته شده است، حمله و سعی کرد آن را تحت کنترل خود درآورد، اما با محاصره تروریست ها توسط نیروهای قسد، عناصر تروریستی مج