رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) با بیان اینکه مکلفین متعدد و نگاه درآمدزایی، موانع پیشرفت رشته علوم انسانی هستند، تصریح کرد که این شاخصه ها شرایط نگران کننده ای را برای این رشته پدید آورده اند.
- جایگاه ویژه متفکران علوم انسانی در کشور فرانسه آنا: در دیگر کشورها هم رشته علوم انسانی جایگاه و شرایط مناسبی ندارد؟ جازاری: خیر.
در دیگر کشورها شرایط کاملاً متفاوت است؛ حتی در کشوری همچون فرانسه علوم انسانی مقدم بر سایر رشته هاست زیرا بر این امر معتقد هستند که یک جامعه شناس می تواند برای جامعه تعیین تکلیف کند و در کشور سوییس نیز علوم انسانی مبنای کشور قرار دارد زیرا اعتقاد دارند این رشته می تواند کشور را مدیریت و اداره کند.
بنابراین رشته مطرح و کارآمدی شناخته می شود.
حتی برای ورود به رشته های علوم انسانیِ دانشگاه سوربن، باید فرد متقاضی از حداقل هایی برخوردار باشد و ضروری است یک استاد در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، متقاضی را حمایت کند.
در سایر کشورها نیز رشته علوم انسانی جایگاه ویژه ای پیدا کرده و افرادی که به عنوان متفکران این رشته شناخته می شوند از درجه خاصی در جامعه برخوردار هستند.
اما متاسفانه این نگاه در کشور ما وجود ندارد و آسیب شناسی در این زمینه صورت نگرفته؛ بنابراین مطالبی نیز که کم و بیش شنیده می شود آکادمیک نیست و