معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از امروز تا چهارشنبه هفته جاری در شمال غرب و غرب کشور ماندگاری هوای سرد خواهیم داشت و در سایر نقاط کشور افزایش تدریجی 3 تا 5 درجه ای دما پیش بینی می شود.
- محمد اصغری درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: براساس آخرین داده های نقشه های هواشناسی از امروز تا اواسط وقت چهارشنبه 6 بهمن آسمانی صاف و جوی آرام در اغلب نقاط کشور داریم که در شهرهای صنعتی و پرجمعیت نظیر کرج، تهران، اراک و اصفهان موجب افزایش غلظت آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.
وی ادامه داد: روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری در ارتفاعات آذربایجان غربی بارش پراکنده پیش بینی می شود و روز چهارشنبه ششم بهمن با افزایش ابرناکی در سواحل خزر بارش پراکنده خواهیم داشت.
معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: از اواسط وقت روز چهارشنبه هفته جاری با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در غرب و ارتفاعات البرز همچنین زاگرس مرکزی بارش ها به تدریج آغاز می شود.
اصغری گفت: روز پنج شنبه هفتم بهمن با تقویت و گسترش این سامانه در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب اصفهان، شمال فارس، جنوب لرستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان همچنین ارتفاعات، البرز مرکزی بارش برف باران و وزش باد شدید موقت خواهیم داشت.