معاون محیط زیست انسانی محیط زیست استان تهران گفت: با نصب سیستم فیلتراسیون انتشار آلاینده ها به محیط زیست کاهش پیدا می کند و به دنبال آن باعث کاهش آلودگی هوا در سطح شهرک های صنعتی خواهد شد.
- ؛ زهره عبادتی در حاشیه افتتاح یک طرح محیط زیستی در شهرستان ورامین با اشاره به اینکه این واحد در سنوات قبل دارای آلایندگی محیط زیستی بوده است، افزود: با پیگیری های صورت گرفته امروز این کارخانه مجهز به یک سیستم فیلتراسیون از نوعِ یک فیلتر شده است که به نوعی خروجی دودکش مطابق با استانداردهای محیط زیست را برای این واحد فراهم می کند.
وی با بیان اینکه قبل از اینکه این سیستم فیلتراسیون نصب شود، فرایند تولید, باعث انتشار گازهای آلاینده و دوده می شد، تصریح کرد: با نصب این سیستم فیلتراسیون به طور قطع انتشار آلاینده ها به محیط زیست کاهش پیدا می کند و به دنبال آن باعث کاهش آلودگی هوا در سطح این شهرک صنعتی خواهد شد.
عبادتی در ادامه به اجرای گشت و پایش های ویژه زیست محیطی در سطح استان به ویژه شهرستان های جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق استان از ابتدای آبان ماه اشاره کرد و گفت: در این گشت و پایش ها واحدهای صنعتی که به نوعی آلاینده هوا بوده اند شناسایی شده و اقدامات لازم برای برخورد و الزام به اجرای تمهیدات زیست محیطی در این واحدهای آلاینده انجام شده است.