در مراسمی با حضور وزیر ارتباطات، 297 روستای دیگر به شبکه اینترنت پرسرعت همراه اول متصل شدند.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه بازار ، صبح روز یکشنبه 3 بهمن 1400، در مراسم افتتاح پروژه های دولت سیزدهم به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که با حضور عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول و مدیرانی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اپراتورهای ارتباطی و حضور ویدئوکنفرانسی جمعی از استانداران، فرمانداران، مقامات محلی و مدیران کل ارتباطات استانی برگزار شد، 1000 روستای بالای 20 خانوار کشور به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت متصل شدند.
در این مراسم ضمن افتتاح نمادین سایت نسل چهار روستای محمدتقی کندی از توابع شهرستان گرمی استان اردبیل، با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات 202 سایت جدید یا ارتقا یافته به تکنولوژی نسل سه و یا چهار، در 297 روستای بالای 20 خانوار وارد مدار شبکه همراه اول شد.
پس از افتتاح سایت های روستایی، زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تشکر از زحمات اپراتورهای ارتباطی و افرادی که در این پروژه ها دخیل بودند اظهار داشت: امروز زندگی بشر با فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات زیرو رو شده است؛ اکنون داشتن زیرساخت ارتباطی مناسب در کشور یک الزام است که از اهداف دولت سیزدهم نیز به شما