سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد: همکاری دو کشور برای احداث واحدهای2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر برای تولید حداقل 10هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی هسته ای در جریان است و فرایند اجرای این پروژه علی رغم تاخیر در پرداخت های مالی بر اساس برنامه و تقریبا .
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه جهان خبرگزاری آنا ، همزمان با سفر سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری اسلامی ایران به مسکو و دیدار با ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه، بهروز کمالوندی، معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در مصاحبه ای اعلام کرد: مذاکره تهران و مسکو به منظور ساخت واحدهای جدید نیروگاه اتمی بوشهر که به عنوان بخشی از تلاش های طرفین برای ارتقاء همکاری های راهبردی دوجانبه در زمینه انرژی و فناوری هسته ای محسوب می شود، در حال انجام است.
کمالوندی در مصاحبه با شبکه بین المللی پرس تی وی با اشاره به سفر رییس جمهور اسلامی ایران به روسیه و توسعه همکاری های راهبردی دوجانبه در حوزه انرژی هسته ای گفت: ارتقاء و توسعه همکاری های راهبردی هسته ای دو کشور یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث روز چهارشنبه دکتر رییسی و ولادیمیر پوتین بود و طرفین به بررسی و چگونگی گسترش روابط عالی ایران و روسیه در بخش انرژی هسته ای پرداختند.