رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: به منظور ایجاد مکانی امن برای جوانان مستعد، یاری جستن از افکار برجسته و عملیاتی کردن برنامه ها سبب شد که در هر واحد دانشگاه آزاد اسلامی «دفتر باشگاه» راه اندازی شود.
- ؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش آموزان مستعد به عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال 1377 راه اندازی شد.
اکنون دفاتر باشگاه در بیش از 300 واحد دانشگاهی و 100 آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال سازی فعالیت های خودجوش دانش آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
بیشتر بخوانید: این باشگاه از سال 1377 تاکنون با جذب بیش از 95 هزار عضو از میان دانش آموزان و دانشجویان که 23 هزار و 883 نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت محوری جایگزین تسهیلات محوری شده است.