دبیرکل جبهه مبارزه مردمی فلسطین تاکید کرد: روابط شهید قاسم سلیمانی با نیروهای ملی، ناسیونالیست و نیروهای چپ گرا به دور از نگاه مذهبی و طایفه گرایی بود و ما حتی یک بار هم رگه های مذهبی را در روابطمان با شهید قاسم سلیمانی احساس نکردیم.
- ـ دفتر دمشق : مسئله فلسطین و مسجدالاقصی موضوع محوری و نخست امت اسلام است که از زمان شکل گیری غده سرطانی رژیم صهیونیستی در منطقه به سبب همدستی و توطئه چینی حکومت های سازشکار عرب با حامیان غربی این رژیم به ویژه آمریکا در شرایط بسیار سختی به سر می برد، با این حال مهمترین مانع اجرای این توطئه ها، وجود مقاومتی است که توانسته به سطح بازدارندگی فعال و موثر برسد که اوج آن در نبرد اخیر شمشیر قدس نمایان شد و البته به گواه رهبران و فرماندهان گروه های مقاومت فلسطین، بیشترین نقش را در ارتقای جایگاه مقاومت و افزایش توان بازدارندگی آن، شهید حاج قاسم سلیمانی ایفا کرده است که فلسطین، به بزرگترین آرمان وی تبدیل شده بود.
جبهه مبارزه مردمی فلسطین از جمله این گروههای مبارز است که سران آن نزدیکی زیادی با حاج قاسم داشتند و دبیرکل آن خالد عبد المجید است.
عبدالمجید مقیم دمشق و با توافقاتی که به زیان منافع ملت فلسطین باشد از جمله توافق اسلو مخالف است، وی سابقه شرکت در عملیات های ضد صهیونیستی را دارد.