کاهش وزن قابل توجه رهبر کره شمالی در ماه های اخیر با بحث ها و گمانه زنی های بسیاری همراه بوده است.
روزنامه بریتانیایی «مترو» در مطلبی، - ایسنا نوشت: کاهش وزن قابل توجه رهبر کره شمالی در ماه های اخیر با بحث ها و گمانه زنی های بسیاری همراه بوده است.
روزنامه بریتانیایی مترو در مطلبی، کاهش وزن کیم جونگ اون را به محدودیت های مرزی این کشور در دوران شیوع کرونا و کاهش دسترسی رهبر کره شمالی به غذاهای موردعلاقه اش ربط داده است.
به نقل از ایندیپندنت، مقام های کره شمالی اصرار دارند که کیم جونگ اون به خاطر کشور که درگیر کمبود شدید مواد غذایی است، کمتر می خورد.
به نظر می رسد که او ترجیح می دهد بیشتر شبیه مردی مردمی باشد، نه دیکتاتور چاق کشوری که دچار گرسنگی و قحطی است.
اما روزنامه بریتانیایی مترو در گفت وگو با دکتر سوجین لیم، استاد دانشگاه سنترال لنکشر و کارشناس مسائل کره شمالی، گمانه زنی دیگری مطرح کرده و کاهش وزن رهبر کره شمالی را ناشی از قطع دسترسی او به غذاهای موردعلاقه اش هم زمان با محدودیت های مرزی شدید برای جلوگیری از شیوع کووید 19 دانسته است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازمترو، دیکتاتور کره شمالی عاشق پنیر سوییسی است و به قدری پرخوری کرده که وزنش به حدود 130 کیلوگرم رسیده بود.