مطالب مرتبط:
جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی، کشوری می شود
زمان برگزاری نخستین جشنواره بین المللی صنایع دستی به تعویق افتاد
نخستین گزارش از روند اجرای بودجه 1400 آماده شده است
عملکرد مطلوب ذوب آهن اصفهان در شفافیت مالی ، توسعه و ارتباط با منطقه
دیوان محاسبات گزارش داد: پایان سال مالی با کسری بودجه شدید مواجه می شویم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 تیر 1400 ساعت 13:452021-07-06پزشكي

شفافیت مالی و اصلاح ساختارهای بودجه ای، خروجی نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی


دکتر علیرضا زالی در نشست خبری نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی ضمن گرامیداشت روز قلم و قدردانی از تلاش های شبانه روزی اصحاب رسانه و قلم اظهار کرد: - دکتر علیرضا زالی در نشست خبری نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی ضمن گرامیداشت روز قلم و قدردانی از تلاش های شبانه روزی اصحاب رسانه و قلم اظهار کرد: اصحاب رسانه به رغم سختی ها، فراز و فرود و چالش های کرونایی با ایثارگری و خلق حماسه تن بر آتش کرونا زدند ودر به تصویر کشیدن رشادت های مدافعان سلامت و تمامی تلاشگران تامین سلامت عمومی، نقش بسزایی ایفا کردند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از بررسی 30 شاخص کلیدی در جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: بدون شک برون داد و خروجی این جشنواره شفافیت سازی مالی، اصلاح ساختارهای بودجه ای، صرف منطقی هزینه ها و پرهیز از مصرف بی رویه خواهد بود.

وی با اشاره به این که انضباط مالی و توجه به مولفه های مهم اقتصادی در سیاست گذاری نقش پررنگی دارد، از برگزاری اولین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی با هدف ارتقاء فرهنگ شفافیت مالی و فساد ستیزی توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد.

رییس دانشگاه انحراف بودجه ای و خارج شدن از مدار توازن مالی را یکی از مهمترین گلایه های عمومی مردم عنوان کرد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شفافیت مالی و اصلاح ساختارهای بودجه ای، خروجی نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی

شفافیت مالی و اصلاح ساختارهای بودجه ای، خروجی نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی