مطالعات جدید نشان داده است که عوارض روانی بیماری کرونا بیش از سایر عوارض نادر این بیماری نگران کننده هستند.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین به نقل از رویترز، بر اساس مطالعات، یک سوم از مبتلایان بهبودیافته از عفونت گفت: اگرچه خطرات فردی این اختلالات اندک است اما ممکن است تأثیر آن در مقیاس کلی جمعیت قابل توجه باشد.
ماکس تاکت، روانپزشک آکسفورد و دیگر همکار این پژوهش نیز گفت اگرچه این مطالعه قادر به بررسی مکانیسم های بیولوژیکی یا روانشناختی این اتفاق نبوده اما برای پیشگیری یا درمان آن تحقیقات فوری نیاز است.
کارشناسان بهداشت به طور فزاینده ای نگران خطرات مغزی و اختلالات روانی ناشی از کووید هستند.
یک مطالعه دیگر نیز نشان داد که 20٪ از بهبودیافتگان از کووید، طی سه ماه با یک اختلال روانپزشکی درگیر شده اند.
این یافته های جدید که در مجله روانپزشکی معتبر لنست (Lancet) منتشر شده عمدتا از تجزیه و تحلیل پرونده های نزدیک به 250هزار بیمار کرونا، عمدتا از ایالات متحده، به دست آمده و نشان داد که 34٪ از این افراد در طی شش ماه با بیماری های عصبی یا روانی مواجه شده اند.
دانشمندان معتقدند این اختلالات به طور قابل توجهی بیشتر از افرادی بود که در آن دوره از آنفلوانزا یا سایر عفونت های تنفسی بهبود یافتند.
اضطراب"، با 17٪، و اختلالات خلقی، با 14٪، بیشترین شیوع را داشته و به نظر نمی رسد رابطه ای با شدت عفونت کرونا داشته باشد.
این در حالیست که از میان کسانی که با کووید شدید، تحت مراقبت های ویژه بستری بودند، 7٪ در طی شش ماه سکته کردند و تقریباً 2٪ مبتلا به زوال عقل شدند.
این یافته های مهم و نگران کننده نشان می دهد فراتر از هرگونه تردید منطقی، کووید-19 به طور مساوی بر مغز و ذهن تأثیر می گذارد.
به این معنا که تاثیری که کرونا بر سلامت روان افراد می گذار، می تواند شدید باشد.
کلید واژه ها: روان - اختلال - روانپزشک - اختلالات - روانپزشکی - مبتلایان - مطالعات - اختلالات روانی - اختلالات عصبی - مطالعه - بهبودیافتگان - بیماری - بیماری کرونا - یک سوم - روانی - خطرات - عوارض - بهبودیافته - کرونا - روانشناختی - کووید - بیولوژیکی - کارشناسان - نشان - دیگر - جدید - آکسفورد - مکانیسم - تحقیقات - پیشگیری