رییس سازمان بسیج سازندگی گفت: حفظ محیط زیست برای ما یک مأموریت است و ما به عنوان لشکر محیط زیست هستیم.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر"، سردار محمد زهرایی بعد از ظهر شنبه در آیین روز درختکاری در اردوگاه شهید مطهری کرج که با حضور فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) و مسئولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: همان طوری که به میراث باستانی کشور اهمیت می دهیم و وزارت خانه ای در این خصوص وجود دارد و اگر یکی از آثار باستانی دچار خدشه ای شود همه نگران می شویم، باید صدچندان برای میراث محیط زیست نگران باشیم.
وی با بیان اینکه محیط زیست نه تنها برای خودمان بلکه برای آیندگان ما نیز حائز اهمیت است، تصریح کرد: شاید میراث باستانی از گذشته به حال بدون تغییر برای آینده است اما ما مبدأ حرکتی در محیط زیست برای آیندگان هستیم.
رییس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: به فرموده رهبر انقلاب به رویکرد محیط زیست باید عقیدتی و دینی نگاه کرد و این امر وظیفه ما را سخت تر می کند.
وی با بیان اینکه آیندگان بر مبنای نگرش، تفکر و اقدام ما در حفظ محیط ما را ارزیابی و قضاوت خواهند کرد، خاطرنشان کرد: چراکه فرزندان ما در آینده ای نه چندان دور اگر محیط زیست از بین برود و فرسایش خاک اتفاق بیفتد ما را نفرین خواهند کرد.
اما اگر عکس این قضیه اتفاق بیفتد و جهاد گونه وارد میدان شویم، مورد تشویق و تحسین واقع خواهیم شد.
زهرایی با بیان اینکه ارتباط ما با منابع طبیعی برادرانه و نزدیک به هم است، گفت: ما قافله این نهاد در حفظ محیط زیست هستیم.
منابع طبیعی در جبهه حق دفاع از محیط زیست نیاز به لشکر و قافله دارد و بسیج لشکر مخلص خدا در همه عرصه ها است.
وی با بیان اینکه حفظ محیط زیست برای ما یک مأموریت است و ما به عنوان لشکر محیط زیست هستیم، اظهار کرد: اما آن روی سکه جبهه باطل فرسایش خاک و بیابان زدایی است.
به این آسیب باید به چشم یک دشمن نگاه شود تا بتوانیم به آن حمله کنیم و مغلوب ما شود.
رییس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برای مقابله با حمله می کرد، اما طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به برکت خون این شهید به کرونا حمله کرد و عرصه برای آن تنگ تر شد.
وی خاطرنشان کرد: به همین منظور برای محیط زیست هم باید مانند طرح شهید حاج قاسم سلیمانی باید با بیابان زدایی مقابله کنیم تا فضای سبز توسعه باید و باید جهاد گونه عمل کنیم.
زهرایی گفت: در نهایت کارهای مشترکی بین سپاه های استانی، سازمان بسیج مستضعفین که نمایندگی آن را بسیج سازندگی با سازمان جنگل ها و مراتع و منابع طبیعی دارد انجام شده است.
وی با بیان اینکه کارهای عمیق با برنامه ریزی صورت گرفته است، اظهار کرد: از اطفا حریق، مقابله با سوداگران چوب در جنگل ها در استان های شمالی و بیابان زدایی و هر فعالیت مشترک بین سازمان بسیج، سپاه استانی و سازمان جنگل ها و مراتع و منابع طبیعی نوشته شده است در قالب یک برنامه 5 ساله است.
رییس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: در سال 99 این تعامل را با همکاری نهادهای یاد شده انجام دادیم، بر این اساس ویدئو کنفرانس مشترک با استان ها برگزار کردیم و گام های مؤثری برداشته شد و در هفته بسیج و دهه مبارک فجر بخشی از پروژه ها مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با یک برنامه هدفمند و منسجم در سایه تعامل برادرانه و صمیمانه حرکت می کنیم که اعتبار آخرین مؤلفه می شود و همدلی و اراده و باور باعث می شود موفقیت ما در این عرصه صدچندان شود.
زهرایی متذکر شد: امیدواریم جهادگران در این جهاد مشابه جنگ را فقر و محرومیت حضور پیدا کنند و به ندا و فرمان ولی امر مسلمین جهان لبیک گویند.
کلید واژه ها: محیط زیست - رییس سازمان بسیج سازندگی - سازمان بسیج سازندگی - رییس سازمان بسیج - زیست - محیط - استانی - بسیج سازندگی - باستانی - رییس سازمان - سازمان بسیج - میراث - سازندگی - آیندگان - امام حسن مجتبی - بسیج - سازمان - روز درختکاری - آثار باستانی - فرمانده سپاه - محمد زهرایی - رهبر انقلاب - اهمیت - سردار محمد - شهید مطهری - درختکاری - رییس - بیان - امام حسن - اردوگاه