مقام های اتریشی درباره گسترش شدید ویروس جهش یافته انگلیسی و افزایش آمار مبتلایان به کرونا ابراز نگرانی کرده و صدر اعظم اتریش هم برای تهیه واکسن کافی رویکردی مستقل از اروپا را در پیش گرفته است.
- "مونیکا ردبرگر فریتز"، از ویروس شناسان برجسته اتریشی هم درباره افزایش چشمگیر موارد آلودگی به ویروس جهش یافته انگلیسی در این کشور ابراز نگرانی کرده و گفته است: در حالی که درصد آلودگی به این ویروس در کشور در ژانویه زیر 10 درصد کل موارد ابتلا به کرونا بوده است، حالا سهم این ویروس 80 درصد مبتلایان را شامل شده است.
بخصوص شرق کشور با این مسئله دست و پنجه نرم می کند و البته این موج از شرق به غرب گسترش می یابد.
اتریش اخیرا برای تامین واکسن کافی رویکردی مستقل از اروپا را در پیش گرفته و می خواهد با دانمارک و رژیم صهیونیستی تولید مشترک واکسن را در پیش گیرد.
صدر اعظم اتریش در سخنانی اعلام کرده که تنها یک راه چاره وجود دارد و آن هم واکسن است.
تولید و توسعه واکسن یک چالش بزرگ است.
وی با تاکید بر اینکه اتریش دوزهای واکسن خود را از اتحادیه اروپا دریافت می کند در عین حال گفت: مذاکراتی با تولید کنندگان دیگر واکسن کرونا در روسیه و چین هم وجود دارد.
وی افزود: در این راستا مسائل ژئوپلیتیک مطرح نیست، بله چگونگی بازگشت هر چه سریع تر به شرایط عادی برای ما مطرح است.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)"وی همچنین از طرع اعطای گذرنامه سبز به افراد واکسینه شده حمایت کرده گفت: ما یک کشور صادرات محور و توریستی هستیم و طرح پاسپورت سبز این امکان را فراهم می کند که مرزها باز شده و اقتصاد به حرکت درآید.
بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در اتریش حدود 467646 نفر به کرونا مبتلا شده و 8652 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: ابراز نگرانی - اتریش - ویروس - واکسن - نگرانی - مبتلایان - مستقل - کرونا - انگلیسی - رژیم صهیونیستی - ابتلا به کرونا - آمار مبتلایان - کشور - آلودگی - افزایش - درصد - افزایش آمار - اروپا - صهیونیستی - مقام - صدر اعظم - دانمارک - ژانویه - ابتلا - تامین - تولید - شرایط - مشترک - رژیم - شدید