مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: گلستان از نظر تعدد موقوفات و رقبات وقفی رتبه پنج کشور را داشته و این امر نشان می دهد مردم ما اعتقادات عمیق در زمینه خیررسانی دارند.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر" حجت الاسلام روح الله سلیمانی فرد عصر سه شنبه در همایش ملی خیر ماندگار اظهار کرد: انسان ها تمایل درونی دارند تا به دیگران کمک کنند و این امر در سرشت ما ایرانیان قرار دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان افزود: در قرآن و روایات در مورد کمک و خیررسانی به دیگران سفارش شده است.
سلیمانی فرد اضافه کرد: در دوره حساس کنونی که دشمنان جنگ اقتصادی را علیه ما آغاز کرده اند کمک رسانی به دیگران بیشتر مورد نیاز است و می تواند در زمینه های ازدواج آسان، کودکان بازمانده از تحصیل، آزادسازی زندانیان، کمک به بیماران و مستمندان و اقشاری که دچار آسیب های اجتماعی هستند، گام برداشت.
وی بیان کرد: در نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر مسائلی در خصوص حقوق بشر و حقوق افراد مطرح شده که در آنجا ذکر شده مردمی که مراجعه می کنند دو گروه هستند یا برادر دینی بوده و یا همنوع شما هستند که باید به آنها کمک کرد.
سلیمانی فرد گفت: گلستان از نظر تعدد موقوفات و رقبات وقفی رتبه پنج کشور را داشته و این امر نشان می دهد مردم ما اعتقادات عمیق در زمینه خیررسانی دارند که این امر بسیار ارزشمند است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان با اشاره به مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا" و تحریم، عنوان کرد: تلاش می کنیم در این شرایط کارهای ویژه ای انجام دهیم.
وی همچنین به در پیش بودن پایان سال اشاره کرد و گفت: تاکنون 6 مرحله رزمایش کمک مومنانه نداشتیم و برنامه ریزی کرده ایم که در انتهای سال هم این عمل انجام شود.
کلید واژه ها: اوقاف و امور خیریه - گلستان - مدیرکل اوقاف - سلیمانی فرد - امور خیریه - روح الله سلیمانی فرد - خیررسانی به دیگران - رسانی - آسیب های اجتماعی - موقوفات و رقبات - سلیمانی - موقوفات - مدیرکل - حجت الاسلام - جنگ اقتصادی - اوقاف - خیریه - همایش ملی - کمک رسانی - مورد - آزادسازی - کشور - مستمندان - ایرانیان - بازمانده - انسان ها - روح الله - خبرنگار - ماندگار - اجتماعی