بسیاری از همکارانم مسافرکش شدهاند! به گزارش سایت قطره و به نقل ازسلام نو به نقل از آفتاب نیوز، مهدی فقیه، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در یک مصاحبه گفت: - به گزارش سایت قطره و به نقل ازسلام نو به نقل از آفتاب نیوز، مهدی فقیه، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در یک مصاحبه گفت: بسیاری از بازیگران را می شناسم که مسافرکش شده اند، بسیاری گوشه نشین شده و افسردگی را تجربه می کنند، برخی نیز در اجاره خانه و معیشت روزانه خود مشکلات فراوانی را تجربه می کنند.
متاسفانه بیماری کرونا" طی سال گذشته و امسال باعث شد تا تمامی مناسبات ما عوض شود.
شاید بازیگران جوان و چهره توانستند با درآمدی که از سال پیش داشتند یکسال اخیر را سپری کنند اما بازیگران پیشکسوت که با هر کار زندگی خود را می چرخاندند مدت هاست که خانه نشین شده و کاری ندارند.
امیدوارم این وضع هرچه سریعتر تمام شود و ما شاهد زندگی عادی برای همه مردم باشیم.
حمایت از هنرمندان وظیفه بخش دولتی است حمایت از هنرمندان وظیفه بخش دولتی است.
متاسفانه طی یکسال گذشته حمایت قابل ذکری از هنرمندان نشده است.
مگر نه اینکه اصناف و مراکز هنری و سینمایی برای حمایت از این صنف تشکیل شده اند، پس چطور وقتی که هنرمندان نیازمند آن صنف هستند هیچ خبری از آنها به گوش ما نمی رسد.
طی یکسال گذشته هنرمندان تنها گذاشته شده اند طی یکسال گذشته هنرمندان تنها گذاشته شده اند، کسی نمی پرسد که چگونه زیست می کنند، از کجا درآمد دارند، آیا بیمار شده اند یا خیر.
خودمان دیدیم که بسیاری از هنرمندان با وجود شیوع کرونا مجبور به کار شدند و صد افسوس که برخی به خاطر همین بیماری ما را ترک کردند.
کرونا باعث شد قدر نعمت های کوچک را بدانیم هرچند کرونا تماما شر بود و باعث عزاداری بسیاری از مردم شد اما در ابعاد دیگر باعث شد تا ما بفهمیم همان چیزهای کوچکی که سال گذشته برایمان عادی بود چه نعمت هایی بودند.
این بیماری باعث شد تا خانواده را بهتر از قبل ببینیم، حرف زدن در خانه را تمرین کنیم و روابطمان نسبت به گذشته بهتر شود.
کلید واژه ها: بازیگر پیشکسوت سینما - بازیگر - سینما و تلویزیون - پیشکسوت - بازیگران - تلویزیون - مصاحبه - گزارش - زندگی - آفتاب - سینما - اجاره خانه - خانه نشین - مهدی - سلام - خانه - فراوانی - مناسبات - افسردگی - مشکلات - روزانه - بیماری - اجاره - حمایت - گذشته - امسال - معیشت - گوشه - چهره - سپری