مدیرکل امور استان ها و دستگاه های اجرایی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: 1400گروه جهادی تخصصی امر به معروف و نهی از منکر در کشور فعالیت دارد.
- مدیر کل امور استان ها و دستگاه های اجرایی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور بیان کرد: 1400گروه جهادی تخصصی امربه معروف ونهی از منکر کشور تشکیل شده است که در این راستا از زحمات خدمات سرادر بابازاده دبیر ستاد امربه معروف ونهی از منکر استان اردبیل در طول تصدی تشکر می نماییم.
ترکاشوند با بیان این که هر زمان نامی از امر به معروف آورده می شود، بحث عفاف و حجاب مطرح می شود در صورتی که این امر حوزه های مختلفی دارد، افزود: اگر بتوانیم مطالبه گری را به درستی در جامعه تشریح و تخصصی کنیم، موج عظیم مردم به این فریضه الهی می پیوندند.
حجت الاسلام ترکاشوند در این نشست با قدردانی از نماینده ولی فقیه استان اردبیل و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان، از همکاری لازم این ستاد با مرکز کشور تشکر کرد.
انتهای پیام/138/ ز
کلید واژه ها: امر به معروف و نهی از منکر - امر به معروف - نهی از منکر - معروف - دستگاه های اجرایی - نهی از منکر کشور - گروه جهادی - استان اردبیل - امربه معروف - استان - تخصصی - منکر - مدیر کل امور استان ها - کشور - ترکاشوند - ستاد - نماینده ولی فقیه - استان ها - دستگاه - گروه - فعالیت - اردبیل - مدیرکل امور - عفاف و حجاب - مطالبه گری - مدیر - بیان - ولی فقیه - قدردانی - نماینده