خبرگزاری «آناتولی»، امروز (چهارشنبه)، گزارش داد که تل آویو اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در کرانه باختری را تهدید کرده است.
- روز سه شنبه او را به پایگاه عتصیون (شمال الخلیل) احضار کرده و درباره مشارکت در انتخابات آتی فلسطین به او هشدار داده است.
عمرو در گفت و گو با آناتولی در این خصوص گفت: ما را در صورت نامزد شدن در انتخابات تهدید به زندان کردند چه در لیست احزاب چه عشایر یا به صورت مستقل .
این عضو وابسته به حماس در ادامه گفت که دستگاه اطلاعات اسراییل چند تن دیگر از اهالی کرانه باختری را نیز احضار کرده است و به آنها نیز هشدار مشابهی داده است.
عمر البرغوثی زندانی سابق از اهالی رام الله نیز در این خصوص گفت که دستگاه اطلاعات اسراییل او را چند روز پیش به پایگاه عوفر (در غرب شهر) احضار کرده است و به او نیز درباره مشارکت در انتخابات هشدار داده است.
البرغوثی در ادامه خبر داد که تنها ده روز پس از آزادی، دستگاه اطلاعات رژیم صهیونیستی او و چند تن دیگر را احضار کرده و به آنها هشدار داده است که در صورت نامزد شدن در انتخابات، دوباره زندانی خواهند شد.
این گزارش در حالی منتشر شده است که اعلام موعد انتخابات در فلسطین با استقبال جنبش های فتح و حماس رو به رو شد.
حنا ناصر ، رییس کمیته برگزاری انتخابات فلسطین اخیرا طی حکمی موعد انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین را تاریخ 22 ماه مه 2021 (یکم خرداد 1400)، انتخابات ریاستی 31 جولای ( 9 مرداد 1400) و شورای ملی را 31 آگوست (9 شهریور) اعلام کرد.
کلید واژه ها: مشارکت در انتخابات - دستگاه اطلاعات - انتخابات - کرانه باختری - هشدار - احضار - تهدید - آناتولی - اطلاعات - اسراییل - رژیم صهیونیستی - مقاومت اسلامی - دستگاه - مشارکت - حماس - فلسطین - داده - پایگاه - اهالی - زندان - صهیونیستی - ارشد - شنبه - صورت - خبرگزاری - رام الله - گفت و گو - تل آویو - سه شنبه - مقاومت