ایرنا - معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ایجاد 210 مدرسه استثنایی برای رسیدن به استاندارد مورد نیاز مدارس استثنایی کشور، در دستور کار قرار دارد که این مهم با مشارکت استانداران نقاط مختلف کشور محقق خواهد شد.
- " اراک - ایرنا - معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ایجاد 210 مدرسه استثنایی برای رسیدن به استاندارد مورد نیاز مدارس استثنایی کشور، در دستور کار قرار دارد که این مهم با مشارکت استانداران نقاط مختلف کشور محقق خواهد شد.
سید جواد حسینی روز چهارشنبه در دیدار با استاندار مرکزی در اراک، با بیان اینکه یک هزار و 600 مدرسه استثنایی در کشور وجود دارد،افزود: از 210 مدرسه مورد نیاز استثنایی کشور، 6 واحد سهم این استان است که در صورت تامین زمین،هزینه ساخت آن از سوی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تامین می شود.
وی با بیان اینکه آموزش استثنایی به فضا، تجهیزات و نیروی انسانی پنج تا 10 برابر بیشتر از مدارس عادی نیاز دارد، اظهار داشت: استاندارد سرانه فضای آموزش عادی کشور هشت و سه دهم متر است و این مهم در آموزش استثتنایی 18 متر است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بیان کرد: نیاز است استان ها و استانداران در بحث 50 درصد از هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی نیز تلاش کنند و 50 درصد باقی مانده از سوی سازمان تامین می شود.
وی اضافه کرد: وزیر آموزش و پرورش یک ماه گذشته ماموریتی را در خصوص تامین تجیهزات هوشمند برای دانش آموزان نیازمند به اینجانب محول کرده است که انتظار است در سایه همکاری و مسارکت استانداران، بخش خصوصی و خیران این مهم محقق شود.
حسینی اظهار داشت: 30 درصد دانش آموزان کشور از هیچ تجیهزات هوشمندی برخوردار نیستند و در این راستا طرح هدایت (هر دانش آموز یک تبلت و هر تبلت یک مدرسه و کلاس درس است) در دست اجرا است و تاکنون پویش های مختلفی شکل گرفته و با 26 استاندار کشور تفاهم نامه هایی منعقد شده است.
وی گفت: تاکنون 2 هزار تبلت برای دانش آموزان نیازمند استان مرکزی تهیه شده و 2 هزار تبلیت دیگر نیاز است که انتظار است یک هزار عدد آن از سوی استانداری این استان تامین شود.
استاندار مرکزی نیز در این دیدار گفت: ایجاد 210 مدرسه استثنایی در کشور برای رسیدن به استانداردهای لازم، قدمی بزرگ در راستای عدالت آموزشی است که تامین زمین 6 مدرسه در این استان با جدیت دنبال می شود.
سید علی آقازاده افزود: تهیه تبلت و تجهیزات هوشمند برای دانش آموزان نیازمند نیز از دیگر اقدامات خوب در راستای برقراری عدالت آموزشی است که امید است همه در این راستا مشارکت داشته باشند تا هیچ دانش آموزی از تحصیل بازنماند.
وی بیان کرد: بحث تامین 50 درصد از هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی استان مرکزی نیز دنبال می شود.
در این دیدار، تفاهم نامه ای بین استاندار مرکزی با معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور منعقد شد.
استان مرکزی دارای 12 شهرستان و یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است که 240 هزار نفر از آنان را دانش آموزان تشکیل می دهند.
یک هزار و 132 دانش آموز ویژه در این استان وجود دارد که 807 نفر از آنها پسر و بقیه دختر هستند و 396 معلم مسئولیت آموزش این دانش آموزان را برعهده دارند.
کلید واژه ها: استثنایی - مدرسه استثنایی - معاون وزیر آموزش و پرورش - استاندار - آموزش و پرورش - وزیر آموزش و پرورش - کشور - استان - معاون وزیر - مدارس استثنایی - سازمان آموزش و پرورش استثنایی - دستور کار - مدرسه - آموزش و پرورش استثنایی - آموزش - استانداران - سازمان آموزش و پرورش - استاندارد - دستور - معاون - پرورش - استاندار مرکزی - سید جواد حسینی - نیاز - مشارکت - مورد - قرار - وزیر - نیروی انسانی - تامین