ایرنا- فرماندار نهاوند از بهره برداری و کلنگ زنی67 طرح عمرانی، کشاورزی و خدماتی در دهه فجر خبر داد و گفت: بیشتر این طرحها به اتمام رسیده و عملیات اجرایی برخی از آنها نیز در این ایام مبارک آغاز می شود.
- همدان- ایرنا- فرماندار نهاوند از بهره برداری و کلنگ زنی67 طرح عمرانی، کشاورزی و خدماتی در دهه فجر خبر داد و گفت: بیشتر این طرحها به اتمام رسیده و عملیات اجرایی برخی از آنها نیز در این ایام مبارک آغاز می شود.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، مراد ناصری روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران اظهار داشت: برای اجرا و بهره برداری از این طرح ها در مجموع 301 میلیارد تومان اعتبار سرمایه گذاری شده است.
وی گفت: این طرحها علاوه بر رونق اقتصادی، برای 875 نفر از جوانان شهرستان نیز شغل ایجاد می کند.
فرماندار نهاوند تصریح کرد: نهاوند در مسیر توسعه قرار گرفته و طرحهای بزرگی در زمینه فرآوری سنگهای معدنی و کشاورزی در این شهرستان در حال اجراست.
ناصری از حمایت های استاندار همدان قدردانی کرد و گفت: بسیاری از طرحهای کلیدی شهرستان با پشتیبانی استاندار شکل گرفته تا بتوانیم نهاوند را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
او از اصحاب رسانه خواست در چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب خدمات و عملکرد مسئولان را با زبان شیوا و در قالبهای مختلف به مردم اطلاع رسانی کنند.
ناصری دهه فجر را یک امانت دانست و افزود: این امانت را باید به خوبی حفاظت کرده و به بهترین نحو به نسل جدید برسانیم.
وی تاکید کرد: به دلیل شرایط حاکم کرونایی بر کشور با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی و دستور العمل ستاد ملی مقابله با کرونا برنامه های دهه فجر را برگزار می کنیم.
کلید واژه ها: فرماندار نهاوند - بهره برداری - نهاوند - فرماندار - کشاورزی - شهرستان - دهه فجر - میلیارد تومان - اجرا - خدماتی - عملیات - بهره - سرمایه گذاری - اتمام - مبارک - مراد ناصری - خبرنگاران - چهارشنبه - آغاز - میلیارد - جوانان - سرمایه - فرآوری - اعتبار - انقلاب - طرح ها - توسعه - تومان - گزارش - ناصری