ایرنا- معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس استقبال دانش آموزان مناطق روستایی و عشایری را از کلاس های حضوری بیش از دانش آموزان مناطق شهری برآورد کرد و گفت: - " شیراز- ایرنا- معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس استقبال دانش آموزان مناطق روستایی و عشایری را از کلاس های حضوری بیش از دانش آموزان مناطق شهری برآورد کرد و گفت: با این حال؛ در مجموع، دانش آموزان مقطع ابتدایی کمتر از آنچه مورد انتظار آموزش و پرورش بود، به مدرسه آمدند.
محمد فیاض پور یکشنبه پنجم بهمن ماه در گفت وگو با ایرنا عنوان کرد: دانش آموزان پایه های اول و دوم ابتدایی در مناطق زرد و آبی از نظر شیوع کرونا، از اول بهمن ماه سال جاری (1399) با تشخیص شورای مدرسه، با جمعیت حداکثر 10 نفر در کلاس درس حاضر شدند.
او مراجعه کنندگان به مدرسه را عمدتا دانش آموزی دانست که برای رفع اشکال حضور یافته اند و گفت: 40درصد دانش آموزان روستایی و عشایری از این طرح استقبال کردند و تنها 12درصد دانش آموزان شهری یا ساکن در مناطق برخوردار کمتر در کلاس ها حضور یافتند.
به گفته فیاض پور حتی دانش آموزان مدارس ناحیه 3 و 4 که عمدتا در زمره مناطق کمتربرخوردار محسوب می شوند نیز به دلیل برخورداری از زیرساخت های مجازی، کمتر خواهان کلاس حضوری بوده اند و از این میان، فقط دانش آموزانی که به امکانات مجازی دسترسی کمتری داشتند برای رفع اشکال به مدرسه آمدند.
او اظهار کرد: پیش از شروع کلاس های حضوری برای پایه دبستان از نواحی مختلف سراسر فارس معلمانی را دعوت و به صورت جداگانه وضعیت آموزش مجازی را بررسی کردیم.
آن ها بدون تردید آمار دانش آموزان خود را ارائه کردند؛ افزون بر این، با ارزیابی های میدانی نیز دریافتیم که تمام تمهیداتی که برای آموزش به دانش آموزان ارائه شده، اثرگذار بوده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان فارس با تاکید بر اینکه هیچ آموزشی نمی تواند جای حضور در کلاس را از نظر کیفیت بگیرد، بیان داشت: با وجود این، در استان فارس آموزش ها را موفق ارزیابی می کنیم و عدم استقبال مناطق شهری و برخوردار نشان می دهد آموزش مجازی اثرگذاری مطلوبی داشته است.
فیاض پور تصمیم به استفاده از فضای مجازی را برای دوران پساکرونا ازجمله نتایج تجربه آموزش مجازی دانست.
او با اشاره به اینکه در آموزش های مجازی به صورت مستمر از اولیا نظرسنجی می شود، ابراز داشت: در حال حاضر تمام دانش آموزان استان به نوعی از آموزش بهره مندند و راهکارهای نظارتی برای این که دانش آموزان در این مدت آموزش های لازم را دریافت می کنند، افزایش داده ایم.
آمار خاصی درباره میزان حضور و استقبال دانش آموزان در برنامه حضوری از اول بهمن، بیان نشد.
پیشتر گفته شد در استان فارس870 هزار دانش آموز مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 488 هزار نفر در پایه دبستان درس می خوانند.
کلید واژه ها: دانش آموزان - مناطق روستایی - معاون آموزش ابتدایی - آموزش و پرورش - آموزش و پرورش فارس - دانش - مناطق - ابتدایی - آموزش - روستایی - استقبال - مناطق شهری - عشایری - حضور - کلاس - اول و دوم ابتدایی - مدرسه - ایرنا - حضوری - پرورش - بهمن ماه - برآورد - فارس - مقطع ابتدایی - معاون - دانش آموزی - محمد فیاض - رفع اشکال - شهری - بهمن